Podcast: Kiertotalousrakentaminen

logokuva

TAMK:n PITS-hankkeen ja Pohjola Rakennuksen yhteistyössä toteuttamassa podcastissa keskustellaan kiertotaloudesta rakennusalalla.

Jaksossa kuullaan tuoreesta esimerkistä rakentamisen kiertotaloudessa ja pohditaan korjausrakentamisen roolia. Jaksosta selviää myös miten rakennusalan ammattilaisten koulutus liittyy aiheeseen. 

Juontajana toimii kiertotalouden asiantuntija Paula Malleus, joka on toiminut tekstiili- ja muotialan monitoimiosaajana viimeiset 23 vuotta sekä yrittäjänä upcyclingin parissa 15 vuotta. Haastateltavina ovat Tampereen ammattikorkeakoulun lehtori Arttu Lehtonen, sekä Pohjola Rakennuksen hankekehityspäällikkö Janne Kivimäki. Artulla on korjausrakentamisesta yli 10 vuoden kokemus ja Janne on nähnyt rakennusalaa lähes 20 vuoden ajalta niin työnjohtajan, projekti-insinöörin, kuin hankepäällikön roolissa.  

Tekijät: Paula Malleus (Juontaja, Remake Ekodesign Oy), Arttu Lehtonen (Puhujavieras, Käsikirjoitus, TAMK), Janne Kivimäki (Puhujavieras, Pohjola Rakennus Oy), Atte Rättyä (Leikkaus, TAMK), Noora Markkanen (Käsikirjoitus, TAMK), Piia Kanto (Käsikirjoitus, TAMK).  

Rahoittaja: Pirkanmaan liitto, Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma, Toimintalinja 2. Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen, Erityistavoite 3.2. Uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittäminen 

SPOTIFY: Podcastin pääset kuuntelemaan tästä.

Podcastin litteroinnin voit lukea tästä.