Materiaalivirrat rahaksi –ideointipaja 24.11.2021

rattaat_pits
kiertotalous

Materiaalitori tutuksi, hukkaresurssit hyötykäyttöön -webinaarissa tutustuttiin Materiaalitorin käyttöön ja mahdollisuuksiin, ja nyt laitetaan kiertotalouden rattaat kunnolla vauhtiin käytännössä!

Pirkanmaan teolliset symbioosit (PITS) -hanke järjestää yhdessä Circwaste-hankkeen ja Motivan kanssa Pirkanmaan alueen yrityksille ideointipajan, jossa aktivoidaan jäte- ja sivuvirtamateriaalien tehokasta kiertoa Materiaalitori -palvelun avulla. Työpajassa opit havaitsemaan mahdolliset organisaatiosi hukkaresurssit ja saat käytännön tukea Materiaalitorin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Halutessasi pääset tapaamaan kasvokkain muita alueen yrityksiä ja verkostoitumaan.

Milloin? 24.11.2021
Monelta? Klo 12 – 14
Missä? Myöhemmin ilmoitettavassa paikassa Tampereella, Virroilla ja Sastamalassa sekä verkossa etäyhteyksin.
Kenelle? Pirkanmaalaisille pk-yrityksille erityisesti rakennusteollisuuden, paperiteollisuuden ja muoviteollisuuden aloilta.

Työpajan tulosten pohjalta pyritään muodostamaan teollisten symbioosien kehittämisaihiota ja tunnistamaan potentiaalisia toimijoita. Nämä tunnistetut toimijat kutsutaan yhteiskehittämisen työpajaan keväällä 2022.   

Tule mukaan paikan päälle valitsemaasi lähitoimipisteeseen Tampereelle, Sastamalaan tai Virroille tai osallistu etäyhteyksin!  Tarkemmat tiedot tapahtumapaikasta ilmoitetaan ilmoittautuneille.   

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan: https://www.lyyti.in/Materiaalit_rahoiksi_8603