Tutkijoiden blogitekstit valottavat tekemistä tutkimushankkeen takana - joko luit tuoreimmat?

Miten varmistat, että yrityksesi digitalisoitumispyrkimykset menevät metsään? Selkeämpi vai sekavampi myyntiarki digityökalujen kanssa? Lue lisää ROBINS-blogista!

ROBINS-tutkimushankkeen blogisaitilla julkaistaan tasaiseen tahtiin tutkimushanketta taustoittavia blogikirjoituksia tutkijoiden ja muiden hankkeessa mukana olevien kynästä. Tässä tuoreimmat tekstit:

Moni yritys pohtii parhaillaan, miten yrityksen tuloksentekokykyä voisi parantaa digitalisaation keinoin. Miten erityisesti markkinoinnin ja myynnin aktiviteetit voitaisiin virittää mahdollisimman tehokkaiksi digiratkaisujen avulla? Omia suunnitelmia voi parantaa oppimalla sekä muiden yritysten onnistumisista että harha-askelista. Tehdään päinvastoin-harjoitus ja opitaan myynnin tekijöiltä, miten asioita ei kannata tehdä.

Robins-tutkimushankkeen tutkija, yliopettaja Sini Jokiniemen blogiteksti: Miten varmistat, että yrityksesi digitalisoitumispyrkimykset menevät metsään?

Digitalisaatio on tuonut mukanaan valtavan määrän uusia mahdollisuuksia ja työkaluja myynnin tekemiseen. Moni aiemmin manuaalisesti tehty työvaihe voidaan automatisoida ja myyjien aikaa suunnata yhä haastavampiin ja tuottavampiin asioihin. Tilanne tuo myös runsauden pulaa. ROBINS-tutkimushankkeessa haastatellut myynnin tekijät kertovat lisää.

Robins-tutkimushankkeen tutkija, yliopettaja Sini Jokiniemen blogiteksti: Selkeämpi vai sekavampi myyntiarki digityökalujen kanssa?