PK-yritysten kasvun mahdollisuudet ja haasteet

Tämä on Robins-podcast älykkäästä myynnistä! Tämänkertaisessa jaksossa keskustellaan PK-yritysten kasvun mahdollisuuksista ja haasteista. Vieraina ovat Professori Leena Aarikka-Stenroos ja tutkija Malla Mattila Tampereen yliopistosta. Hostina toimii Pia Hautamäki, myynnin johtamisen yliopettaja Tampereen ammattikorkeakoulusta. Tervetuloa mukaan!

Podcast on kuunneltavissa mm. Anchor-, GooglePodcasts-, Apple Podcast-, Pocketcasts-, Breaker- ja RadioPublic-palveluista. Laitathan viestiä, mikäli Robins-podcast puuttuu käyttämästäsi podcast-palvelusta!

Podcast-jakson RSS-syöte

Keskustele jaksoista kanssamme Twitterissä #RobinsPodcast

Kiitos, että sinäkin olet mukana. Lisätietoja Robins-tutkimushankkeesta löydät verkkosivuiltamme. Tilaa myös uutiskirje, jotta pysyt mukana älykkään myynnin kehityksessä.

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa myös työyhteisöille räätälöitäviä koulutuspalveluita, mm. B2B-asiakassuhteen rakentaminen ja ratkaisujen myynti. sekä kansainvälinen myynti teollisuusyrityksissä asiakkaan aikakaudella.