Opiskelijaksi hakeminen

Syksyn 2020 opintojaksojen hakuaika on 15-29.6.2020 klo 15:00.

  Tutustu

Perehdy hakuohjeisiin ja opetustarjontaan sekä suunnittelijan kelpoisuusvaatimuksia koskeviin ohjeisiin ja opintojaksosuosituksiin.

  Suunnittele

Laadi henkilökohtainen opintosuunnitelma Opiskelu- ja ohjaussopimuslomakkeelle ja hyväksytä se työnantajallasi. Hyödynnä pilotin koordinaattorin antamaa ohjauspalvelua.

Opinto-oppaan tiedoista poiketen syksyn 2020 opetus järjestetään pääasiassa etämuodossa, jolloin suoritustavaksi voit valita etäopiskelun. Tarvittaessa tietoja pyydetään täydentämään myöhemmin.

  Hae

Lähetä hakemus liitteineen e-hakulomakkeella ilmoitetun hakuajan puitteissa.

  Valinta

Valinta tapahtuu harkinnanvaraisesti hakemuksen, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja mahdollisten osallistujamäärärajoitteiden perusteella. Hakijoilta pyydetään lisätietoja tarvittaessa. Hakeneille lähetetään henkilökohtainen tieto valinnan tuloksesta.

  Aloita opiskelu

Myönteisen valintapäätöksen myötä saat vahvistuksen erillisopinto-oikeudestasi, sen keston, opiskelijanumeron ja sähköisen käyttäjätunnuksen (tuni). Myös opiskelu- ja ohjaussopimus vahvistetaan. Opiskelun aloittamiseksi perehdy Opiskelijan muistilistaan.