Opiskelijaksi hakeminen

  Tutustu

Perehdy hakuohjeisiin ja opetustarjontaan sekä suunnittelijan kelpoisuusvaatimuksia koskeviin ohjeisiin ja opintojaksosuosituksiin.

  Suunnittele

Jos olet uusi opiskelija tai haluat uusia sopimuksen, täytä Opiskelu- ja ohjaussopimuslomake sisältäen henkilökohtaisen opintosuunnitelman 0,5-2 vuodelle ja haun kohteena olevan lukukauden opintojaksojen opiskelusuunnitelman ja hyväksytä se työnantajallasi.

Jos olet vanha opiskelija, päivitä opiskelija- ja ohjaussopimuksesi opintosuunnitelma ja muut tiedot.

Hyödynnä pilotin koordinaattorin antamaa ohjauspalvelua.

  Hae

Lähetä hakemuksesi liitteineen (allekirjoitettu opiskelu- ja ohjaussopimus / päivitetty opiskelu- ja ohjaussopimus / todistukset) hakuajan puitteissa.


  Valinta

Valinta tapahtuu harkinnanvaraisesti hakemuksen, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja mahdollisten osallistujamäärärajoitteiden perusteella. Hakijoilta pyydetään lisätietoja tarvittaessa. Hakeneille lähetetään henkilökohtainen tieto valinnan tuloksesta 18.6.2021 mennessä.

  Aloita opiskelu

Myönteisen valintapäätöksen myötä saat vahvistuksen erillisopinto-oikeudestasi, sen keston, opiskelijanumeron ja sähköisen käyttäjätunnuksen (tuni). Myös opiskelu- ja ohjaussopimus vahvistetaan. Opiskelun aloittamiseksi perehdy Opiskelijan muistilistaan.