Sparrauspajassa jaettiin kokemuksia ja visioitiin tulevaa yhdessä

Kuvituskuva.

Myrsky-hankkeen toisessa sparrauspajassa 24.5. tarjottiin ratkaisuhakuisille mikro- ja pk-yrittäjille tukea työelämän muutoksiin. Tilaisuudessa pohdittiin yritystoimintaan viime aikoina vaikuttaneita muutoksia ja niistä syntyneitä haasteita sekä vaihdettiin mielipiteitä ja kokemuksia jo käytännössä toimineista ratkaisumalleista.

– Meillä oli koossa hieno yrittäjäporukka, ja tilaisuuden ilmapiiri oli upean kannustava, summaavat pajan fasilitaattorit Sanna Tahlo, Kaisa Kokko ja Juha Tuominen. 

Kevään sparrauspajoissa verkostoiduttiin ja mietittiin tulevien sparrauspajojen teemoja. Viimeisimmässä pajassa pohdittiin myös yrityksille mielekkäimpiä työskentelytapoja.

– On käynyt selväksi, että yrittäjät kaipaavat yhdessä ajattelua ja dialogia. Vaikka kiinnostavat asiantuntija-alustukset houkuttelevat osallistumaan, vertaistuki ja vertaisoppiminen ovat mikroyrityksille vähintään yhtä tärkeitä. Tältä pohjalta pyrimme suunnittelemaan syksyn tilaisuudet, Sanna Tahlo lupaa. 

Sparrauspajat jatkuvat syksyllä 2023 kevään tapaamisissa esiin nousseiden pk- ja mikroyrittäjien toiveiden mukaisina. Ensimmäinen sparrauspaja järjestetään jo elokuussa. Pajojen tarkemmat teemat ja aikataulu julkaistaan Myrsky-hankkeen sivuilla ja LinkedIN-tilillä kesän aikana.  

Lue seuraavaksi