Mikro-opinnot

Mikro-opinnot tarkoittavat maksuttomia verkko-opintoja, joilla voit kartuttaa tarvitsemiasi ajankohtaisia taitoja. Jokainen Suomen ammattikorkeakoulu tarjoaa opintoja teemoilla muutoskyvykkyys, digitalisaatio ja vihreä siirtymä. Näihin voi osallistua ajasta ja paikasta riippumatta.

Aivohyvinvointi erityis- ja muutostilanteissa

Sisältö: Video. Millaisia työkaluja tarvitsemme tukemaan aivojen hyvinvointia?
Asiantuntijat: Työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki sekä PSHP käyttäytymisneurologian tutkimusyksikön johtaja Kaisa Hartikainen.
Kesto: 2 h
Lisätietoja: Webinaari on tuotettu osana Kestävä aivoterveys -hanketta. Video on tekstitetty, YouTube-videoiden tekstityksen saat näkyviin ”Tekstitykset”-painikkeesta.

Siirry Aivohyvinvointi erityis- ja muutostilanteissa -videoon

 

Yrittäjän henkilöbrändäys (tulossa)

Mitä tarkoittaa henkilöbrändäys, ja miten pienyrittäjä voi hyödyntää sitä? Miten sosiaalisen median kanavia voi käyttää ammatillisesti ja tehokkaasti? Videoluennoilla perehdytään henkilöbrändäyksen perusteisiin, oman ammatillisen verkoston vahvistamiseen, tavoitteelliseen verkkoviestintään sekä pohditaan oman henkilöbrändin kotipesää.

Sisältö: 5 kpl luentovideoita, yhteensä noin 1,5 tuntia sekä itse täytettävä PowerPoint-muotoinen yrittäjän Brändikirja
Asiantuntija: Digimarkkinoinnin lehtori ja ammatillinen opettaja Miina Kivelä, TAMK

Siirry henkilöbrändäyksen opintoon

 

 

Kaikki muutoskyvykkyyttä tukevat mikro-opinnot

Tarjolla on maksuttomia mikro-opintokokonaisuuksia, jotka tukevat muutoskyvykkyyttä, vihreää siirtymää ja digitalisaatiota. Yritysten muutoskumppanina -kokonaisuus koostuu napakoista verkkosisällöistä, jotka ammattikorkeakoulut ovat tuottaneet erityisesti työn lomassa tapahtuvaan opiskeluun ja ammatilliseen kehittymiseen. Voit opiskella työn lomassa napakoita 20 minuutin inspiraatiotietoiskuja tai valita syvemmän kokonaisuuden omassa tahdissa tehtäväksi.

Siirry Yritysten muutoskumppanina -kokonaisuuteen

 

Myrsky-hanke ja siinä tuotetut mikro-opinnot rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.