Muutoskyvykkyys? Vihreä siirtymä? Digitaalisaatio? – kilpailukykyä mikro-opinnoista

Kuvituskuva.

Yrittäminen vaatii jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Tuntuuko, että siihen ei löydy riittävästi aikaa? Yritysten muutoskumppanina -sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi nopeasti ja tehokkaasti. Sivuston tarjonta koostuu lyhyistä kuunneltavista podcasteista, webinaareista tai yrityksille suunnatuista mikro-opinnoista.

Voit aloittaa nopeista inspiroivista tietoiskuista ja jatkaa hieman laajempiin mikro-opintoihin tai jopa hieman laajempiin opintoihin. Mikro-opinnot ovat napakoita, työn lomassa joustavasti suoritettavia opintoja.

yritystenmuutoskumppanina.fi-sivuston teemoja ovat muutoskyvykkyys, vihreän siirtymä ja digitalisaatio. Voit suorittaa näitä opintoja ajasta ja paikasta riippumatta, ilman veloitusta – ja mikä parasta, juuri silloin kun sinulle sopii!

Muutoskyvykkyys – kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiinDigitaalisaatio – digitaalisen teknologian mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä Vihreä siirtymä – muutos kohti ekologisesti kestävää taloutta ja kasvua.

Sivuston tuottaneen Myrsky-hankkeen yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjät. Yrittäjät-akatemiasta löydät lisää hyödyllisiä opintoja osaamisen kehittämisen tueksi.

Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia, me haluamme auttaa sinua kohtaamaan ne!

Lue seuraavaksi