RUOKO-hankkeen etäinnovointityöpaja 13.12.2021

Hei, take away –pakkausten arvoketjussa toimiva ammatilainen!
Tahdotko vaikuttaa Pirkanmaalla take away -pakkausten kiertotalouteen?

Ruokaa kotiin kestävästi ja älykkäästi -hanke (RUOKO) järjestää etäinnovointityöpajan 13.12.2021 klo 13.00-15.30. Tilaisuudessa kuulet ”Minä take away -ruokapakkausten kuluttajana”  -kuluttajakyselyn, sekä hankkeessa ruoan pakkaamisen nykytilan kartoittamiseksi tehtyjen yrityshaastatteluiden tuloksia. Lisäksi alan toimijoiden puheenvuoroja kuten Pirkanmaan jätehuolto Oy ja VTT.

RUOKO-hankkeessa tavoitteenamme on auttaa kuluttajaa lajittelemaan ja kierrättämään tyhjät take away -pakkaukset oikein, ja siten lisätä kotitalouksien pakkausjätteen kierrätysastetta.

Tavoitteenamme on kehittää yhdessä pirkanmaalaisten pk-yritysten kanssa yhteistyötoimintaa Pirkanmaan alueella ja luoda RUOKO-ekosysteemi, joka edesauttaa  Pirkanmaan alueen hiilineutraaliuden saavuttamisessa. Kehitämme pakkausratkaisua kokonaisuutena huomioiden ekologisuuden ja ekonomisuuden näkökulmat.

Työpajassa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden take away -pakkauksen suunnitteluun ja voit myös hyödyntää työpajan tuloksia omassa yrityksessäsi. Työpajan tuloksista tehty yhteenveto lähetetään osallistujille.

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan 7.12 mennessä https://www.lyyti.in/RUOKOInnovointipaja20211213

Osallistumislinkki lähetetään ennen tilaisuutta. Mukana hankkeessa on pirkanmaalaisia pk-yrityksiä elintarvike-, pakkaus- ja logistiikka-alalta.

Lisätietoja hankkeesta: https://projects.tuni.fi/ruoko/