Inspiraatioilta to 27.4. klo 16.30

Aaltonen ja Kilpinen

Mitä tarkoittaa muutoskyvykkyys ja mitä se itseltäni edellyttää? Oletko todennut, että jotain uudistusta on yrityksessäsi syytä tehdä, mutta haet vielä inspiraatiota ja energiaa siihen? Tervetuloa saman asian äärellä olevien kollegoiden kanssa kuulemaan ja keskustelemaan teemasta loistavien puhujien ja esimerkkien äärelle torstaina 27.4. klo 16.30 alkaen. Paikkana on Proakatemian Stage Finlaysonin alueella. Ilmoittaudu heti!

Paikka: Proakatemia (TAMK) Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs

Illan ohjelma

16.30 Kahvitarjoilu ja tutustumista
17.00 Johda uudistusta, älä vain muutosta / Paula Kilpinen, johdon neuvonantaja ja yritysvalmentaja
18.00 Tampereen Puhelimesta ICT-palvelutalo Elmoksi / Janne Aaltonen, toimitusjohtaja
18.30 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista
19.00 Päätös

Paula Kilpinen (KTT) on johdon neuvonantaja, yritysvalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimona on inhimillisempi työelämä. Hän on kirjoittanut palkitun väitöskirjan ja yhdeksi vuoden 2022 puhutuimmista kirjoista nousseen teoksen Inhimillinen strategia. Paula Kilpinen valittiin Kauppalehti Faktan kyselyssä 25 johtajakuiskaajan joukkoon vuonna 2020, hän oli Suomen ekonomien Bisnes-kirja finalisti 2022 ja lisäksi MySpeaker of the Year 2023 -tunnustuspalkinnon voittaja Tulevaisuuden johtaminen -kategoriassa. Hän innostaa rakentamaan itsensä näköistä työelämää ja kannustaa jatkuvaa oppimiseen ja uudistumiseen.

Janne Aaltonen on Tamperelaisen ICT -talo Elmon toimitusjohtaja. Hän on laittanut oman egon sivuun ja ymmärtänyt, että esimiehen ei tarvitse tietää parhaiten. Elmon toimitusjohtajana hän on toteuttanut merkittävän irtioton perinteisestä ja jäykästä “viisaus asuu ylhäällä” -johtamismallista moderniin ja henkilöstön vastuuseen ja valtaan perustuvaan kulttuuriin. Janne kysyy edelleen tärkeitä kysymyksiä, kuten mistä motivaatio ja omaehtoisuus syntyvät, ja miten niitä johdetaan ja hakeutuu verkostoihin ja keskusteluihin, joista ammentaa itsekin oppeja. Ennen Elmolle siirtymistään Janne teki 18 vuoden uran Nokiassa.

Lue seuraavaksi