Projektikuulumiset ennen kesälomaa

Projektin on edennyt ensimmäisen puolen vuoden aikana varsin mukavasti eteenpäin. Ammattilaisten haastatteluissa olen päässyt jo reilusti puolivälin yli ja yksityisen puolen haastattelut ovat jo lähes kokonaan valmiina. Syksyllä jatkuu kuitenkin vielä haastattelujen toteutus hyvinvointialueilla. Ja vuoden loppupuolella pääsen toivon mukaan keskustelemaan raskausajan tuesta ja palveluista myös vanhempien kanssa.

Kesäkuussa sain myös mieluisia rahoitusuutisia, sillä projektilleni myönnettiin Transform-tutkimusalustan toimesta siemenrahaa. Sen turvin pääsen palkkaamaan projektiini tutkijan syksyllä muutaman kuukauden ajaksi. Uuden tutkijan esittely tulee tänne sivuille siis jo lomien jälkeen näkyville.

Syksyllä on luvassa alustavien tulosten esittelyä European Public Health konferenssissa Dublinissa ja toivottavasti myös tuloksia ihan julkaistussa muodossa.

Todella lämmin kiitosa kaikille niille upeille ammattilaisille, joiden kanssa olen päässyt tähän mennessä keskustelemaan. Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille!