Menneet tapahtumat

Tältä sivulta löydät Tuottajapankin menneet tapahtumat.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tuleviin tapahtumiimme, löydät ne ilmoittautumistietoineen tältä sivulta.

Tuottajakahvit 15.12.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Vuoden viimeisillä tuottajakahveilla vierailimme Kulttuuriosuuskunta Uululla (PMK-talo, Erkkilänkatu 11, Tampere) perjantaina 15.12. klo 8:30 alkaen.

Uululla pääsimme tutustumaan myös PMK-talolla toimivaan monipuoliseen luovien alojen toimijaverkostoon. 

Päätösjuhla 16.11.

Tampere

Tuottajapankki-hankkeen päätöstilaisuus järjestettiin torstaina 16.11.2023 klo 15 alkaen.

Iltapäivässä kuulimme Tuottajapankin osingonjaon eli hankkeen tuloksia sekä tulevaisuuden suunnitelmia. Unelmien toteuttamisesta ja työelämän muotoilusta oman näköiseksi puhuivat inspiroivat ja epäreilun ihanat vieraat Johanna Raiskio ja Taru Kumpulainen (Unfair Lean Marketing). Lisäksi hyvää ruokaa ja verkostoitumista.

Paikkana oli UNITY Tampere Rooftop Lounge Pyynikillä, Pyynikintie 25-29.

Tuottajakahvit 3.11.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.

Tampere

Marraskuun tuottajakahveilla perjantaina 3.11. klo 8:30 alkaen tutustuimme Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluihin Finlaysonilla.

Aamun aikana kuulimme yrittäjyyden palveluista sekä yritysverkostojen toiminnasta ja siitä, miten kaupunki auttaa yritysverkostojen synnyttämisessä.

KUTU Päivät 9.-10.10.

Jyväskylä

KUTU – Valtakunnalliset kulttuurituottajapäivät & kuntien kulttuuritoiminnan neuvottelupäivät on kaksipäiväinen (9.-10.10.2023) Jyväskylässä järjestettävä seminaaritapahtuma, joka kokosi yhteen kulttuuritoiminnan ammattilaiset verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteistyön merkeissä.

Tuottajapankki-hanke veti yhdessä Tampereen Kaupungin Operaatio Pirkanmaan kanssa maanantaina 9.10.2023 kello 14:15 alkaen rinnakkaissession, jossa esiteltiin hyviä käytänteitä ja testattujen toimintamallien tuloksia Pirkanmaalta. Lisäksi yhteinen keskusteluosuus kulttuurituottajien ja kuntayhteistyön tulevaisuudesta.

KUTU -päivien koko ohjelman ja puhujaesittelyt löydät tästä linkistä aukeavalta sivustolta.

Tuottajakahvit 26.9.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Syyskuun tuottajakahveilla Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry.:n alueyhteyshenkilö Ninni Pehkonen kertoi järjestöstä ja sen aluetoiminnasta.

Samalla tutustuimme Finlayson Meetings Kokous- ja Tapahtumakeskukseen Finlaysonilla (Satakunnankatu 18 A, 33210 Tampere).

Verkostoitumistilaisuus 21.9.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleKangasala

Tapahtumajärjestäjien verkostoitumistilaisuus Kangasala-talon valtuustosalissa (Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala) torstaina 21.9. klo 16 alkaen. Ohjelmassa oli mm. tutustuminen Kangasala-taloon, somekoulutusta, tietoa tapahtuma-avustuksista sekä tapahtumajärjestämisestä Kangasalla.

Kangasalan kaupungin myöntämiä tapahtuma-avustuksia voivat hakea kaikki, joiden suunniteltu tapahtuma sijoittuu Kangasalle. Lue lisää täältä.

Tilaisuuden järjesti Kangasalan kaupunki, mukana Tuottajapankki sekä Visit Kangasala.

Tuottajakahvit 30.8.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Elokuun tuottajakahveilla keskiviikkona 30.8. klo 8:30 alkaen oli teemana Taide- ja kulttuuripalveluiden uusasiakashankinta. 

Pääsimme tutustumaan myös Tanssiteatteri MD:n (Hämeenkatu 25) tiloihin ja toimintaan toiminnanjohtaja Anniina Kumpuniemen johdolla.

SuomiAreena 29.6.

Pori

Miten julkinen sektori ja korkeakoulut voivat vahvistaa luovien alojen henkistä infraa ja resilienssiä? Keskustelussa MTV3:n SuomiAreenalla torstaina 29.6. klo 15-15:45 Antinkadun lavalla luovan alan kehityssuunnat ja osaamisen kehittyminen.

Tuottajapankin keskustelun lisätiedot ja panelistit löydät täältä ja jälkitunnelmia voit lukea blogistamme.

Katso tallenne MTV Katsomossa.

 

Tuottajakahvit 30.5.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Toukokuun tuottajakahveilla tiistaina 30.5. klo 8:30 alkaen pääsimme tutustumaan kesäkuun alussa avautuvaan Pinni47 -purkutaidetaloon (Pinninkatu 47).

Aamukahveilla esittäytyi ja tulevasta toiminnastaan kertoi myös uusi tuottajayhdistys Pirkanmaan Luovat Tuottajat ry.

Verkostoitumisilta 24.5.

Toijala 

Tuottajapankin ja Operaatio Pirkanmaan järjestämässä kulttuuritoimijoiden verkostoitumisillassa keskiviikkona 24.5.2023 Toijalan Seurantalo Sampolassa klo 18-20 kuultiin mm. Valkeakosken ja Akaan ajankohtaiset kulttuurikuulumiset sekä esittely alueella pilotoitavasta Tuottajaresidenssi-toiminnasta. Illan aikana keskusteltiin myös kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoitiin uusia yhteistyön paikkoja.

 

Tuottajakahvit 26.4.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.

Tampere

Huhtikuun tuottajakahvien teemana oli kongressitoiminta.

Keskiviikkona 26.4. klo 8:30 alkaen vierailtiin Visit Tampereen tiloissa Tampereen Tampellassa (Kelloportinkatu 1 B,  Tampere).

Aamun aiheesta meille alusti Visit Tampereen asiakkuusvastaava Laila Walldén. Mukana myös Pirfest ry:n Tiina Kuusisto kertomassa Kongressifestivaalihankkeesta.

Tuottajakahvit 21.3.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.

Tampere

Maaliskuun tuottajakahveilla kuulimme Hiedanrannasta tapahtumajärjestämisen näkökulmasta sekä Kohti luovaa Hiedanrantaa -projektista.

Tiistaina 21.3. klo 9 alkaen oli aamua alustamassa Tampereen kaupungilta Hiedanrannan kulttuurikoordinaattori Henni Salo, projektipäällikkö Anna Vesén ja hallintokoordinaattori Hilja Lappalainen sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Matti Huhta Hiedanrannan Kehitys Oy:stä

Verkostoitumisilta 14.3.

Valkeakoski

Tuottajapankin ja Operaatio Pirkanmaan järjestämässä verkostoitumisillassa tiistaina 14.3.2023 klo 17.30-20 Voipaalan taidekeskuksessa kuultiin Valkeakosken ja Akaan ajankohtaiset kulttuurikuulumiset, sekä esittelyt Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista ja alueella pilotoitavasta Tuottajaresidenssi-toiminnasta. Tämän jälkeen tutustuttiin ja keskusteltiin pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoitiin uusia yhteistyön paikkoja.

 

Tuottajakahvit 14.2.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.

Tampere

Helmikuun tuottajakahveilla tutustuttiin Tavara-asemaan.

Tiistaina 14.2. klo 8:30 alkaen vierailimme tammikuussa Tampereella avautuneessa yli 1000 hengen Tavara-asema -konsertti- ja tapahtumatalossa (Ratapihankatu 33, 33100 Tampere).

Tilasta ja tulevista tapahtumista oli kertomassa ohjelmapäällikkö Janne Laurila. Tavara-aseman toiminnasta vastaa Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Tuottajayhdistys 3.2.

Tampere | Pirkanmaa

Tuottajapankki-hankkeen aikana on eri keskustelutilaisuuksissa pyöritelty miten Pirkanmaan alueen tuottajien tulisi organisoitua ja mikä tarve yhteiselle toiminnalle on. Yhdistysmuotoinen toiminta on saanut eniten kannatusta organisaatiomalliksi.

Pirkanmaan tuottajien yhdistyksen perustamiskokous järjestettiin 3.2. klo 9 TAMK pääkampuksella.

Tuottajakahvit 23.1.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Vuoden 2023 ensimmäisten tuottajakahvien teemana oli Tuottajien urapäivä.

Maanantaina 23.1. klo 13-16 Paidia-tilassa Nokia Areenalla (Kansikatu 3, 33100 Tampere) kohdattiin päivän aikana verkostoitumisen merkeissä niin TAMK Median opiskelijoita kuin Seamkin kulttuurituottajaopiskelijoita.

Tammikuun tuottajakahvit oli loistava tilaisuus kuulla ja kohdata alan tulevaisuuden huippuja ja rekrytä harjoitteluihin, kesätöihin ja esimerkiksi lopputöitä tekemään omiin tuotantoihin tai tapahtumiin.

Tuottajayhdistys 20.1.

Tampere | Pirkanmaa

Tuottajapankki-hankkeen aikana on eri keskustelutilaisuuksissa pyöritelty miten Pirkanmaan alueen tuottajien tulisi organisoitua ja mikä tarve yhteiselle toiminnalle on. Yhdistysmuotoinen toiminta on saanut eniten kannatusta organisaatiomalliksi.

Yhdistyksen perustaminen etenee ja tapasimme perjantaina 20.1. klo 9-12 TAMK pääkampuksella. Yhdistyksen perustamiskokous järjestetään 3.2. klo 9 TAMK pääkampuksella.

Tuottajakahvit 9.12.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Joulukuun aamukahvit muuntuivat joulukuuksi iltapäivätapahtumaksi!

Keskusteltiin kirjailija ja sanataideohjaaja Päivi Haanpään alustamana levosta ja lorvimisesta perjantaina 9.12. klo 13:30-15:30 Kulttuuritalo Laikussa (Keskustori 4, Tampere) Lupa lorvia -teeman tiimoilta, jonka jälkeen suunnattiin yhteisglögeille, paikkana Teerenpeli Tampere (Hämeenkatu 25).

Tuottajien aamukahvit jatkuvat jälleen tammikuussa.

 

 

Tuottajayhdistys 9.12.

Pirkanmaa | Teams

Tuottajapankki-hankkeen aikana on eri keskustelutilaisuuksissa pyöritelty miten Pirkanmaan alueen tuottajien tulisi organisoitua ja mikä tarve yhteiselle toiminnalle on. Yhdistysmuotoinen toiminta on saanut eniten kannatusta organisaatiomalliksi, joten kutsuimme koolle ihmisiä, jotka haluavat asiaa edistää.

Kiinnostuneet tapasivat Teamsissa pe 9.12. klo 9-10.  Tapaamisessa sovittiin siitä, miten ja kenen voimin edetään asian toteuttamiseksi vuonna 2023. Seuraava tapaaminen TAMK pääkampuksella pe 20.1.2023 klo 9-12.

 

Tuottajaresidenssi-info 23.11.

Pirkanmaa | Teams

Tuottajapankki-projekti ja Operaatio Pirkanmaa pilotoivat vuoden 2023 aikana uuden toimintakokeilun Pirkanmaan tuottajaresidenssistä. Mukaan pilottiin kilpailutetaan 2 tuottajaa, jonka lisäksi residenssiin osallistuvat edustajat hankkeista.

Asiantuntijahausta ja toteutuksesta järjestettiin info keskiviikkona 23.11.2022 klo 12-12.45 Teamsissa.

Työhyvinvointi 21.11. | TRE

Tampere

LUOVIA-hanke järjesti syksyllä kaksi työhyvinvoinnin päivää, joissa purettiin stressiä kehon luontaisen palautumismekanismin TRE:n avulla.

Jälkimmäisen työpajan aika ja paikka:
maanantai 21.11.2022 klo 15-17
TAMK pääkampus, Kuntokatu 3, Tampere, tila H0-06

Tuottajien aamukahvit 18.11.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Ylöjärvi 

Marraskuun tuottajakahvit X Akun Tehdas!

Marraskuun tuottajakahveilla vierailtiin Akun Tehtaalla (Aurinkokuja 9, Tampere) perjantaina 18.11. klo 9 alkaen.

Keskusteltiin siitä, mitä AV-alan toimijat ja tapahtumajärjestäjät tarvitsevat tapahtumien tuottajilta, miten homma toimii jouhevimmin sekä siitä, miten AV-alan tekijät voisivat vielä paremmin olla tukena tuottajille.

Tulevat Tuottajien aamukahvitapaamiset löydät Tapahtumat-sivultamme.

Työhyvinvointi 25.10. | TRE

Tampere

LUOVIA-hanke järjesti syksyllä kaksi työhyvinvoinnin päivää, joissa purettiin stressiä kehon luontaisen palautumismekanismin TRE:n avulla.

Ensimmäisen työpajan aika ja paikka:
tiistai 25.10.2022 klo 14-16
TAMK pääkampus, Kuntokatu 3, Tampere, tila H0-06

Tuottajaverkosto 11.10.

Tampere

Pirkanmaan tuottajaverkoston toiminta tulevaisuudessa – Mitä, miksi ja kenelle? Jatkettiin 31.8. alkanutta keskustelua Pirkanmaan alueella toimivien kulttuuri- ja taidealojen tuottajien verkoston vahvistamisesta ja mahdollisesta organisoitumisesta.

Keskustelua ja pohdintaa ensimmäisen kerran koonnista, kentän tarpeista ja toiveista sekä kulttuurituottajien organisoitumismallivaihtoehdoista – verkosto vai yhdistys, vai näiden hybridi?

Tuottajien aamukahvit 11.10.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.

Tampere

Lokakuun aamukahveja emännöi Tuottajapankki-hanke TAMKin pääkampuksella Catering Studiolla (Kuntokatu 3) klo 8:30.

Aiheena oli Tuottajarekisteri Kulttuuripankissa.

Tulevat Tuottajien aamukahvitapaamiset löydät Tapahtumat-sivultamme.

Tuottajien aamukahvit 15.9.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Nokia

Syyskuun aamukahveilla tavattiin Nokialla Nansotalolla 15.9. klo 9:00 alkaen.

Nansotalolla tutustuttiin uuden toimitilan tekijöihin ja paikan mahdollisuuksiin sekä keskusteltiin siitä, minkälaista tuottajaosaamista Nansotalossa on tai voisi tarvita. Yhteistyö ja mahdollisuudet olivat myös aamun tapaamisen keskiössä.

Tulevat Tuottajien aamukahvitapaamiset löydät Tapahtumat-sivultamme.

 

Tuottajaverkosto 31.8.

Tampere

Pirkanmaan tuottajaverkoston toiminta tulevaisuudessa – Mitä, miksi ja kenelle? Tuottajapankki-projekti käynnisti keskustelun Pirkanmaan alueella toimivien kulttuuri- ja taidealojen tuottajien verkoston vahvistamisesta ja mahdollisesta organisoitumisesta.

Tapaamisessa määriteltiin osallistujien kesken yhdessä raamit jatkotoiminnalle ja tapa, jolla jatkossa aiheen parissa kokoonnutaan. Onko verkoston yhteistoiminnalle alueella tarpeita ja jos, niin mitä? Miten verkosto haluaa organisoitua?

Koonti ensimmäisen tapaamiskerran annista löytyy blogistamme.

 

Tuottajien aamukahvit 18.8.

Kangasala

Syksyn aamukahvitapaamiset aloitettiin torstaina 18.8. klo 9:30 (huom! poikkeuksellinen kellonaika) Kangasala-talolla teemana alueellinen yhteistyö!

Elokuun tuottajakahveilla keskusteltiin tuottajien seutuyhteistyön mahdollisuuksista ympäristökuntien alueella. Kangasala-talolla ajatuksia meidän kanssa jakamasssa oli Kangasalan tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi.

Tulevat Aamukahvitapaamisemme löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 16.6.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleMänttä-Vilppula | Orivesi | Pälkäne | Kangasala

Kevään viimeinen taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin Mänttä-Vilppulassa 16.6. klo 11-18, Göstan museon Kivijärvi-salissa, Joenniementie 47.

Tuottajapankki-hanke oli mukana Kulttuuri- ja taide virtaa -projektin yhdessä osatoteuttajina olevien kuntien kanssa järjestämissä taiteilijoille ja kulttuuri- ja taidealan toimijoille suunnatuissa verkostoitumistilaisuuksissa.

Tilaisuuksissa kuultiin järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tuottajien aamukahvit 8.6.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Kesäkuun tuottajien aamukahveilla keskiviikkona 8.6. klo 8:30 alkaen vierailtiin Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55.

Tapaamisen teemana
Kohti syyskautta Talossa – lipunmyynnin murros, uusasiakashankinta, kävijämäärien kasvattaminen
ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus. Tampere-talossa toimivat lisäksi Tampere Filharmonia, à la carte ravintola Tuhto sekä maailman ainoa Muumimuseo. Tampere-talon yhteydessä toimii myös Marriott-hotelli.

Tulevat Aamukahvitapaamisemme löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 19.5.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleKangasala

Kangasalan taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 11.5. klo 18-19:30, Kangasalan lepokodilla, Ruutanantie 26.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

Tuottajien aamukahvit 13.5.

Tuottajien aamukahvit Kulttuuritalo Laikussa 13.5.Tampere

Toukokuun aamukahveilla perjantaina 13.5. tutustuttiin Kulttuuritalo Laikkuun (Keskustori 4) ja sen toimijoihin sekä keskusteltiin, miten eri kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä voitaisiin taas pandemian helpottaessa aktivoida.

Kahveilla Laikun toimintaa oli esittelemässä tapahtumatuotannosta vastaava koordinaattori Aliisa Piirla. Lisäksi omaa toimintaansa esittelivät erityisasiantuntija Saara Vesikansa Taiteen edistämiskeskuksesta, viestintä- ja tuotantokoordinaattori Elina Kaakinen Pispalan Sottiisista/Suomen Nuorisoseurat ja Taidetestaajat-toiminnan koordinaattori Maarit Mäkinen Suomen lastenkulttuurikeskusten liitosta.

Tulevat Aamukahvitapaamisemme löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 11.5.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleYlöjärvi

Ylöjärven taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 11.5. klo 18-20, paikkana Vanha Räikkä, Kuruntie 12.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 5.5.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisillePirkkala

Pirkkalan taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 5.5. klo 17 alkaen Silmun aulassa, Urheilutie 11.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 4.5.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleLempäälä 

Lempäälän taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 4.5. klo 18 alkaen Lempäälä-talossa, Manttaalitie 15.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

Verkostoitumistilaisuus 28.4.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleSastamala 

Sastamalan taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 28.4. klo 18 alkaen Suomalaisen kirjan museossa, Marttilankatu 12.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

 

Verkostoitumistilaisuus 20.4.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisilleNokia 

Nokian taiteilijoiden ja taideyhteisöjen verkostoitumistilaisuus järjestettiin 20.4. klo 18-20 Kulttuuri- ja kirjastotalo Virrassa, Härkitie 6, Hiomo-sali.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

Tuottajien aamukahvit 13.4.

Tampere

Huhtikuun tuottajien aamukahveilla tavattiin keskiviikkona 13.4. Tampere tunnetuksi ry emännöimänä, paikkana Stockmann Tampere, Hämeenkatu 4.

Huhtikuun tapaamisen teemoina
Tapahtumat osana asiakaskokemusta – Niina Suikki-Ndoye, vt. tavaratalon johtaja,  Stockmann Tampere

Tampereen keskustan kehittämisyhdistyksen muuttuneet tuottajatarpeet – Kukkaisviikoista monikanavallisiin kampanjoihinRiikka Töytäri, toiminnanjohtaja,  Tampere Tunnetuksi ry

Tulevat Aamukahvitapaamisemme löydät Tapahtumat-sivultamme.

 

Verkostoitumistilaisuus 6.4.

Verkostoitumistilaisuus kulttuuri- ja taidealan ammattilaisille

Ikaalinen | Hämeenkyrö | Parkano

Ensimmäinen kuntien kulttuuri- ja taidetoimijoidelle suunnattu verkostoitumistilaisuus järjestettiin Ikaalisissa 6.4. klo 18, paikkana Oma Tupa, Teinintie 4-6.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tulevat verkostoitumistilaisuudet löydät Tapahtumat-sivultamme.

 

Tuottajien aamukahvit 15.3.

Tampere

Ensimmäisillä tuottajien aamukahveilla tavattiin tiistaina 15.3. MOW Coworking tilassa, osoitteessa Ratinankuja 1. Keskustelua oli avaamassa Helena Riihitupa Oy :stä operatiivinen johtaja Mikael Wänskä ja toimitusjohtaja Helena Riihitupa.

Yrittäjä Helena Riihituvan toiminimestä reilu kymmenen vuotta sitten alkunsa saanut yhtiö tarjoaa tänä päivänä mm. tapahtumahenkilöstöä sekä markkinointi- ja tapahtumatuotantopalveluja laajalle asiakaskunnalle. Toiminnan ydin on yli 260 promoottorin valtakunnallinen verkosto sekä joukko valikoituja kumppaneita vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin asiakasrajapinnan tarpeisiin.

Viimeiset kaksi vuotta olemme kulkeneet vahvasti vastavirtaan kasvattaen yritystä merkittävästi ja kannattavasti liikevaihdon ylittäessä vuonna 2021 jo miljoonan euron rajan. Tuottajien aamukahveilla kerromme mitä korona-aika on meille opettanut.

Tulevat Aamukahvitapaamiset löydät Tapahtumat-sivultamme.

Tuottajapankki-hankkeen kickoff

Tampere

Hankkeen käynnistystapahtumaa vietettiin perjantaina 18.2.2022
Nokia Arenan Paidia-tilassa klo 14-17.

OHJELMA

Tuottajaverkoston kehittäminen Pirkanmaalla 2021-2023
projektipäällikkö Susanna Ihanus, TAMK

Valmentava mentorointi tarjoaa huippuosaamista tuottajien tueksi
valmentaja Carolina Pajula, TAMK
tuottaja, tj Niina Virtanen Wacky Tie Films Oy

Yhteistyöllä eteenpäin: taiteilija- ja tuottajapankki
Kulttuuri ja taide virtaa -projekti, projektipäällikkö Anna Szalay

Keskellä, vierellä, takana ja edessä. Johtamisen hahmotuksia
Tampereen kaupunki, kehittämispäällikkö Sanni Pöntinen

Tuottajaforum Pirkanmaa
Ajatuksia johtajuudesta & kutsu ajatushautomoon

Verkostoitumista ja pientä purtavaa

Kiitos kaikille mukana olleille!