Kestävä muutos kaupungeissa -podcast

Kestävä muutos kaupungeissa -podcast-sarjassa yhteiskunnan toimijat ja tutkijat tarkastelevat yhteiskunnallisen kehittämisen moniäänisyyttä ja kaupunkien kestävää muutosta. Sarjan tekemisen mahdollistaa STUEn tarjoama toimintaraha. Podcastin tuottaa ja juontaa hallintotieteen väitöskirjatutkija Mari Turja Tampereen yliopistosta. Se on nauhoitettu Tampereen korkeakouluyhteisön Learning Lab -studiossa e-learning coach Jussi Hannulan tukemana. Jälkituotanto ja julkaisu Renata Brito.

Jakso 1: Moniäänisyys yhteiskunnassa – Yksinasuvat yhteiskunnallisena ryhmänä

Yksinäinen tuoli tien keskellä.
Kuva: Pixabay.

Millainen ryhmä yksinasuvat ovat? Mitä heidän huomioimisensa kaupunkien kehittämisessä ja tutkimuksessa toisi yhteiskuntaamme? Keskustelijoina Yksinasuvat ry:n puheenjohtaja, diakoni Raija Eeva ja THL:n johtava asiantuntija Pia Solin.

Kuuntele jakso Soundcloudissa
Kuuntele jakso Spotifyssa

Jakso 2: Perheet ja perhepalvelut – Sosiaalisesti kestävä muutos

Kuva, jossa kädet liittyneet yhteen yhteistyössä.
Kuva: Pixabay.

Perheiden tarpeet palveluille puhuttavat. Millaisia palveluita perheet tarvitsevat ja miten tukea perheitä? Keskustelijoina kehittäjäkokemusasiantuntija Maria Peltola, hankepäällikkö Minttu Kallio ja hanketyöntekijä Katri Inkinen Lausteen Perhekuntoutuskeskuksen koordinoimasta Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeesta.

Kuuntele jakso Soundcloudissa
Kuuntele jakso Spotifyssa