Elokuvia analysoimalla oivalluksia omaan työhön

HUOMIO HANKKEESEEN OSALLISTUVAT YRITYKSET:

Ymmärrettävästi koronavirusepidemian aiheuttama poikkeuksellinen tilanne ja toimet epidemian etenemisen hidastamiseksi vaikuttavat myös yrityksenne toimintaan.

Tästä johtuen ja reagoidaksemme vallitsevaan tilanteeseen, olemme hanketiimimme kanssa päättäneet perua kaikki loput keväälle suunnitellut ensimmäiset yrityskohtaiset tyhy-päivät ja siirtää ne järjestettäväksi syksyllä 2020.

Lisäksi, hankkeen toinen yrityskohtainen tyhy-päivä tullaan järjestämään tästä poikkeustilanteesta johtuen yhteisenä seminaarityylisenä tapahtumana loppuvuodesta 2020 tai alkuvuodesta 2021.

Varsinaisista aikatauluista ja yksityiskohdista sopimiseksi tulemme ottamaan yrityksiin yhteyttä kesäkuun alussa.

Mikäli teille herää kysymyksiä hankkeen toteutukseen liittyen, voitte ottaa keneen tahansa hanketiimimme jäseneen yhteyttä.

************************************
Tarjoamme pirkanmaalaisille pk-yrityksille työhyvinvoinnin kehittämistä DRAMA – dramaturgian keinot työhyvinvoinnin tukena ESR-hankkeessa. Osallistuminen hankkeeseen on ilmaista.

Katsomme ja analysoimme elokuvia työn ja työhyvinvoinnin näkökulmista. Katselukulmia tarjoilevat media-alan, johtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntijat.

Hankkeen tapahtumat sopivat hyvin tyhy- tai tyky-päiviksi tai osaksi niitä.

Hankkeeseen osallistuu kolmattakymmentä pirkanmaalaista pk-yritystä.

DRAMA - dramaturgian keinot työhyvinvoinnin tukena

Etsimme uusia näkökulmia työyhteisöjen konfliktien ymmärtämiseen ja hallintaan. Kehitämme tarinankerronnan ja dramaturgian menetelmiä pirkanmaalaisten pk-yritysten työhyvinvoinnin tueksi.