Yhteistyökumppanit

Ahaso Tmi/Outi Aihkisalo 

Ahaso Tmi / Outi Aihkisalo on hevosalan yritys, jonka tavoitteena on tuoda hevoset kaikkien ulottuville ajasta ja paikasta riippumatta. Ahason kehittämät Ride Mind -hevosvideot vievät katsojansa rennosti ja turvallisesti hevosten pariin luontoon ratsaille tai vaikka laitumelle vastasyntyneen varsan seuraan. Ride Mindia voidaan käyttää rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja keskittymiseen eri käyttäjäryhmille. Vanhukset löytävät hevosten parista muistoja lapsuudestaan ja monella meistä nuoremmistakin on jonkinlainen haave tai mielikuva hevosiin liittyen. Luonnossa kuvattujen videoiden vaikutukset ovat henkisten lisäksi fyysisiä, luonnon on tutkittu laskevan sykettä ja verenpainetta jo lyhyessä ajassa. Ride Mindin audiovisuaalisia videoita on käytetty esimerkiksi odotusauloissa, aistiterapiahuoneissa ja vanhainkotien olohuoneissa.

 

Content Union 

”Me Content Unionilla keskitymme ihmisten, palveluiden ja teknologian väliseen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Tehtävämme on luoda ratkaisuja, jotta inhimilliset kohtaamiset onnistuvat. Haluamme vaikuttaa yhteisöjen ja asiakkaiden hyvinvointiin ja uskomme yhdessä toimimisen voimaan. Laitamme tunteet peliin!”

 

Flatlight Creative House 

Flatlight Creative House luo tarinoita ja elämyksiä. Kaiken keskiössä on tunnistettava visuaalinen jälki ja tarinankerronta. Flatlight Creative House toteuttaa elokuvia niin sähköiseen kuin fyysiseen maailmaan, mutta myös laajempia konsepteja markkinointiin ja viestintään. Flatlightilla on tuorein osaaminen projektien julkaisuun sekä levitykseen ja sosiaalisen median kanavien hyödyntämiseen.

LudoCraft 

”LudoCraft on 2006 perustettu pelistudio, jonka missio on pelastaa maailma pelien avulla. Tekemisemme keskittyy peleihin ja pelillisiin ratkaisuihin, joissa tärkeintä on tuoda esiin tekemisen merkityksellisyys. Usein pureudumme reaalimaailman haasteisiin digitaalisilla ratkaisuilla, mutta emme kaihda muitakaan lähestymistapoja. Mielestämme elämä on peliä.”

MeKiwi Oy
MeKiwi Oy on täyden palvelun digitoimisto, jossa uskomme pelillistämisen ja UX-suunnittelun olevan onnistuneiden digitaalisten palveluiden ydin. Teemme uniikit digitaaliset sovellukset ja AR/VR -ratkaisut, ja lisäksi tarjoamme monipuoliset markkinointipalvelut kaikki saman katon alta Oulusta.

MelloVR – Tulevaisuuden terveydenhuoltoa rakentamassa virtuaalitodellisuuden (VR) avulla 

MelloVR tuo virtuaalitodellisuuden osaksi terveydenhoitoa. MelloVR -palvelun avulla potilaat pääsevät rentoutumaan upeisiin virtuaalimaisemiin ympäri maailman, aidoista valkoisista hiekkarannoista sademetsien vesiputouksille. 360-sisällöt rauhoittavine äänimaisemineen rentouttavat ajasta tai paikasta riippumatta vain muutamassa minuutissa.

MelloVR vie tehokkaasti potilaan huomion pois epämiellyttävästä ja kivuliaasta toimenpiteestä. Keinotodellisuus kuormittaa potilaan aivoja kognitiivisesti niin vahvasti, ettei kipuaistimukselle ja tilanneahdistukselle jää tilaa. Virtuaalitodellisuudessa seikkailleet raportoivat 24 prosenttia kontrolliryhmää vähemmän kipua ja ahdistusta ja VR:n käyttö voi vähentää päiväkirurgian kustannuksia jopa neljänneksellä. Potilaat kotiutuvat nopeammin kuin rauhoittavia lääkkeitä saaneet ja lääkkeiden vähentäminen pienentää myös komplikaatioiden riskiä.

MelloVR:ää käytetään esimerkiksi hammaslääkäripelkojen hoidossa, syöpä- ja dialyysihoitojen yhteydessä, keuhkosairauksien- sekä vanhusten hoidossa. MelloVR:n käyttö on helppoa. Palveluun sisältyy kokonaisvaltainen virtuaalitodellisuus-laitepaketti, MelloVR app sisältöineen, käyttökoulutus sekä monikanavainen käyttötuki.

Metaria ry  

Metaria ry. on esittävän taiteen uusia muotoja edistävä ja tutkiva yleishyödyllinen yhdistys. Erityispainotus on digitaalisen ja teknologisen esitystaiteen kansallisessa ja kansainvälisessä edistämisessä.

Team Action Zone 

ActionTrack-oppimisalustan helppokäyttöisellä web-työkalulla voi luoda aktivoivia, tiimiyttäviä ja liikkumaan innostavia oppimispelejä. Asiakkaamme voivat lisäksi hyödyntää lukuisia valmiita pelipohjia. Oppimispelin käynnistäminen käy muutamassa minuutissa. Peleihin voi sisällyttää omaa multimediaa sekä tehtäviä, joissa vastausvaihtoehtoja ovat esimerkiksi valinta, monivalinta, tekstivastaus, numerovastaus, kuvavastaus sekä videovastaus. Pelejä pelataan ilmaisella ActionTrack-sovelluksella (Android ja iOS).

Turun yliopiston tutkimusten mukaan ActionTrackin käyttö opetuksessa edistää oppimistuloksia, parantaa motivaatiota ja yhteistyötä sekä innostaa liikkumaan koulupäivän aikana. ActionTrack valittiin vuoden parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi vuonna 2017. Alustan kehittäjä Team Action Zone on aiemmin palkittu myös Vuoden Laatuinnovaatio- ja Vuoden Liikuntatuote-palkinnoilla.

Teatime Research Oy
Teatime Research Oy on Helsinkiläinen XR-tuotantoihin ja -sovelluksiin keskittynyt teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja laaja-alaisesti sekä yrityksille, julkisille toimijoille että kuluttajille.