Tuottajien hankekirjoitusleirin (9.-10.6.) ohjelma julkaistu

Onko mielessäsi hyvä luovan alan hankeidea, mutta rahoitushakemusten teko ei ole tuttua tai tökkii? Tuottajapankin hankekirjoitusleirillä saat tietoa luovan alan ajankohtaisista hauista ja hankevalmistelun parhaista käytännöistä sekä pääset ohjatusti rakentamaan ideastasi valmista hankesuunnitelmaa.

Hankekirjoitusleirin osallistujapaikat ovat tällä hetkellä täynnä. Kysy kuitenkin mahdollisia peruutuspaikkoja suoraan projektipäällikkö Susanna Ihanukselta, susanna.ihanus@tuni.fi.
___________

Leirillä apunasi ovat TAMKin hankeasiantuntijat Päivi Puutio, Maria Salomaa ja Marja Kokko sekä vierailevat puhujat:

Ohjelma-asiantuntija Riikka Koivula, Opetushallitus
Riikan työtehtävät liittyvät mm. kulttuurialojen kansainvälistymiseen, EU-rahoitukseen, Luova Eurooppa -kulttuurin alaohjelmaan ja Luova Eurooppa -vastinrahaan

Ohjelmajohtaja Elina Hykkönen, Pirkanmaan liitto
Työskentelen Euroopan aluekehitysrahaston hankkeiden rahoituksen parissa. Koordinoin maakuntaliittojen EAKR-yhteistyötä Länsi-Suomessa, jonka alueella Pirkanmaan liitto vastaa hankkeita koskevista päätöksistä. Olen myös kulttuuri- ja maaseutuasioiden yhteyshenkilö.

Leirin ohjelma:
torstai 9.6. klo 9-17
Ajankohtaisista hauista ja rahoituksista
Terveiset OPH:sta Luovan Euroopan hausta – Ohjelma-asiantuntija Riikka Koivula, Opetushallitus
Hankekirjoittaminen: tausta, tarve, vaikuttavuus, tavoite, kohderyhmä, toimenpiteet, aikataulutus
Asiaa taloudesta

Iltaohjelma majoittuville:
Tuottajan työhyvinvoinnin elementtejä

perjantai 10.6. klo 9-15
Hankekirjoittaminen: tulokset, tiedotus ja vaikuttavuus
Pirkanmaan liiton rahoitukset luovan alan edistämiseksi – Ohjelmajohtaja Elina Hykkönen, Pirkanmaan liitto
Q&A: Kaikki mitä olet vielä halunnut kysyä hankekirjoittamisesta ja -yhteistyöstä

Leirillä keskitytään erityisesti Luovan Euroopan syksyn hakuun, sekä uuden rakennerahasto-ohjelman aukeaviin ESR ja EAKR-hakemuksiin. Sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla vielä varmuutta siitä, mikä on ideasi paras rahoitusinstrumentti. Riittää kun sinulla on idea, jonka tarpeellisuuteen vahvasti luotat, ja jonka äärellä olet halukas työskentelemään pari päivää – hauskuutta unohtamatta!

Leirin aikana pääset uppoutumaan oman hankeideasi työstämiseen tsemppaavassa ilmapiirissä, kollegat mukana sparraamassa. Voit hyödyntää tilaisuuden myös oman työhyvinvointisi kehittämiseen iltaohjelman myötä.

Leiripaikkana toimii Iloranta (Rukkoilantie 129, 14700 Hauho). Leirille on mahdollisuus osallistua myös vain päiväohjelmaan, torstaina klo 9-17 ja perjantaina klo 9-15. Hanke tarjoaa asiantuntijapalvelut ja kahvit. Ruokailut ja mahdollinen majoitus omakustannehintaan (laskutetaan erikseen). Selvitämme myös yhteiskuljetuksen mahdollisuutta torstaina Tampereelta Ilorantaan ja perjantaina takaisin Tampereelle.

Lisätietoja mm. majoitusmahdollisuudesta hintoineen sekä ilmoittautumislomakkeen Tuottajien hankekirjoitusleirille löydät tästä linkistä! (HUOM, osallistujapaikat täynnä, kysy peruutuspaikkoja ennen lomakkeen täyttämistä projektipäälliköltä!)

Tervetuloa mukaan!