Onnellinen freelancer - työpaja toimintaympäristön ja johtamisen vaikutuksesta luovan alan työhön

Onnellinen freelancer - mitkä tekijät rakentavat toimivan yhteistyösuhteen? Liian usein erityisesti kulttuurialan freelancetyöstä mediassa käydyssä keskustelussa painottuvat työmuotoon liittyvät haasteet ja kuormitustekijät.

Mitä jos lähdetäänkin katsomaan asiaa toisesta näkökulmasta, millaista on onnellisen freelancerin työ? Mitkä tekijät vaikuttavat onnistuneeseen yhteistyösuhteeseen? Miten voisimme yhdessä lisätä freelancetyöhön perustuvien toimintaympäristöjen viihtyvyyttä ja hyvinvointia?

Työpaja on suunnattu sekä freelancereille että heitä palkkaaville työnantajille tai toimeksiantajille. Pajan tavoite on tarkastella freelancetyöhön liittyviä ilmiöitä sekä luoda yhteisiä suuntaviivoja toiminnan kehittämiseen.

Työpajan sisältö:

  • Virittäytyminen – erilaisia freelancetyön ilmiöitä ja ulottuvuuksia (tutkimustietoa ja onnellisia freelanceuratarinoita)
  • Työpaja: Miten rakennamme yhteistyösuhteen eri vaiheisiin parempaa toimintaympäristöä freelancetyöhön sekä työn/toimeksiantajan että freelance-työntekijän näkökulmasta?
  • Mitä voidaan tehdä jo tänään? – työnantaja/toimeksiantaja ja freelancer

Työpajan vetävät lehtori Carolina Pajula (KM, työnohjaaja (STOry), RMP-motivaatiovalmentaja) ja Lotta Lanamäki (freelance kuvausjärjestäjä, medianomi YAMK ja palvelumuotoilija).

Aika ja paikka:
to 3.11. 2022 klo 10-15
Tampereen ammattikorkeakoulu, pääkampuksen tila B6-32, Kuntokatu 3, 33520 Tampere

Ilmoittaudu työpajaan tästä linkistä!