Hae aktoriksi tuottajien kevään 2023 Valmentava mentorointi-ohjelmaan!

Kuva: Essi Kannelkoski

TAMKin Tuottajapankki -hankkeen tavoitteena on kehittää kulttuurialan tuottajaverkoston toimintaa Pirkanmaalla ja sen myötä vaikuttaa tuottajien asiantuntijatyöhön. Hanke luo vuosien 2021-2023 aikana toimintamallin pysyvälle tuottajaverkostolle, ammatillisen tiedon jakamiselle sekä osaamisen kehittämiselle.

Tuottajapankin Valmentava mentorointi -ohjelman tavoitteena on kehittää pirkanmaalaisten tuottajien ja tuottajamaisesti toimivien työtä. Ohjelma perustuu henkilökohtaiselle, tavoitteelliselle ohjaukselle. Ohjauksessa tarkastellaan mm. seuraavia oman työn kehittämiseen liittyviä teemoja: osaaminen, toimintaympäristö, itsen johtaminen, muiden johtaminen sekä toiminnan kehittäminen.

Valmentava mentorointi on:
• Kehittymiseen sitoutunutta ja kokeiluihin rohkaisevaa toimintaa, jossa mentoroitavan vahvuudet ja potentiaali saadaan käyttöön.
• Luottamukseen perustuvaa, yhteisen ajattelun kehittämistä ja mielentaitojen soveltamista, missä hyödynnetään aikaisempaa osaamista ja kokemusta.
• Tavoitteellista yhdessä oppimista, jossa molemmat vaikuttavat toisiinsa ja tulevat toisistaan vaikutetuiksi.
(Lähde: Alatalo Marjut, Ristikangas Marjo-Riitta & Ristikangas Vesa (2019): Valmentava mentorointi.)

Haku alkaa nyt!

Valmentava mentorointi -ohjelmaan haetaan syksyllä 2022 vain uusia aktoreita. Mentoreina kaudella 2023 toimivat hankkeen alussa koulutetut ja alalla toimivat tuottajat Tuuli Penttinen-Lampisuo, Niina Virtanen, Tiina Väisänen ja Piia Soikkeli. Aktorien ohjaus käynnistyy tammikuussa 2023.
Aktoreiden hakuaika ohjelmaan on 1.9.-30.11.2022. 

Mentorointi kestää 6 kuukautta: yksi kahden tunnin tapaaminen kuukaudessa, tapaamiset tammi-kesäkuussa 2023, jonka lisäksi yhteinen päätöstilaisuus kesäkuussa.

Aktorilta toivomme:
• Pystyt sitoutumaan kuuden kuukauden pituiseen prosessiiin
• Sinulla on kokemusta tuottajana toimimisesta tai tuottajamaisesta työstä.
• Haluat olla mukana kehittämässä tuottajan työtä ja arvostusta.
• Sinulla avoin mieli ja halu oppia sekä kehittyä.

Mentorointiprosessi aktoreille

Hae näin:
Kirjoita motivaatiokirje (maks. A4), jossa kerrot missä teet työtä tällä hetkellä ja missä asioissa haluat erityisesti kehittyä työssäsi. Palauta motivaatiokirje ja CV:si viimeistään ke 30.11.2022 mennessä osoitteeseen susanna.ihanus@tuni.fi.

Hakemukset ovat luottamuksellisia ja ainoastaan ohjelman valmentajan ja projektipäällikön käytettävissä valintoja varten.

Tule rohkeasti mukaan kehittämään uutta konseptia! Kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Susanna Ihanus
susanna.ihanus@tuni.fi
p. 050 530 2905
Lehtori, valmentaja Carolina Pajula
carolina.pajula@tuni.fi
p. 040 8012710

Lue lisää hankkeesta: projects.tuni.fi/tuottajapankki