Katso videotallenne 8.2.2023 Tampere-talon Aulaklubin kestävän tulevaisuuden pohdinnoista

Tampere-talon Aulaklubin ”Sanomisen paikka" tarjosi areenan TJANSSI-hankkeen järjestämälle paneelikeskustelulle. Paneelin asiantuntijoiksi saatiin Pirkanmaan Osuuskaupan palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö Mia Häkkinen, Pirkanmaan liiton suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen, TAMKin liiketoiminnan johtaja Carita Prokki ja Business Tampereen tulevaisuusanalyytikko Johanna Kirjavainen. Keskustelun juontajana toimi TJANSSI-hankkeen projektipäällikkö Maria Virtanen Pirkanmaan liitosta.

Keskiviikkona 8.2.2023 Tampere-talon Aulaklubissa järjestetyssä paneelikeskustelussa pohdittiin keinoja kestävän tulevaisuuden luomiseksi. Keskeisimpiä teemoja olivat yhteistyö ja ennakointi sekä ennakoinnin merkitys mm. yritysten kilpailukyvylle, osaamis- ja osaajatarpeiden selvittämisessä ja maankäytön suunnittelussa. Tulevaisuutta ei pysty ennustamaan, mutta meistä jokainen voi kuitenkin ennakoida ja kehittää omaa tulevaisuusajatteluaan ja ennakointitaitojaan.

Tapahtuman tallenne on katsottavissa täällä ainakin helmikuun 2023 loppuun asti. Käy katsomassa mistä panelistimme puhuivat ja katso löytyykö TJANSSIn tapahtumakalenterista jotakin sinua kiinnostavaa.