Miten kestävää tulevaisuutta tehdään? TJANSSI-hanke esillä Tampere-talon "Sanomisen paikassa" 8.2.2023 klo 17.30-18.30

Tulevaisuus kuuluu kaikille ja kaikki me osallistumme myös sen tekemiseen. Mutta miten tulevaisuudesta tehdään kestävä?

Tervetuloa seuraamaan kaikille avointa paneelikeskustelua Tampere-talon pääaulaan keskiviikkona 8.2.2023 klo 17.30-18.30. Lisätietoja tilaisuudesta löydät Tampere-talon sivuilta.

Tulevaisuus kuuluu kaikille ja kaikki me osallistumme myös sen tekemiseen. Mutta miten tulevaisuudesta tehdään kestävä, joka takaa hyvät ja turvalliset olosuhteet myös tuleville sukupolville? Ja ennen kaikkea: mitä jokainen meistä voi tehdä kestävän tulevaisuuden hyväksi?

Keskustelun juontajana ja tulevaisuuden ennakointiin johdattajana toimii Maria Virtanen Pirkanmaan liitosta. Avauksen jälkeen jatketaan paneelikeskustelulla, johon liittyvät mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö Mia Häkkinen, innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen Pirkanmaan Liitosta, liiketoiminnan johtaja Carita Prokki Tampereen ammattikorkeakoulusta ja tulevaisuusanalyytikko Johanna Kirjavainen Business Tampereesta.

Mikäli et pääse paikan päälle, tilaisuutta on mahdollista seurata striimattuna: https://vimeo.com/event/2477494/111def678d