Kotiin tuotavien palveluiden huomioiminen asuntosuunnittelussa -työpaja Seinäjoella 19.9.2023

Lämpimästi tervetuloa JOTAR-hankkeen Kotiin tuotavien palveluiden huomioiminen asuntosuunnittelussa -työpajaan. Työpajan tavoitteena on lisätä asunto- ja teknisten järjestelmien suunnitteluun osaamista ja ymmärrystä hyvinvointi- ja hoivapalvelujen tarpeista.

Työpaja järjestetään ti 19.9. klo 13.00–15.30 Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalolla (Ruukintie 1, 60100, Seinäjoki – entinen Omenahotelli). Työpajaan voi osallistua myös etänä Teamsin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään tuleeko paikalle vai osallistuuko etänä.

Opasvideo Järjestötalolle saapumiseen (linkki Järjestötalon kotisivuille).

Työpajan kohderyhmänä ovat rakentajat, rakennuttajat ja asuntosuunnittelua tekevät tahot sekä hyvinvointi- ja hoivapalvelutoimijat ja kaikki asiasta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen täällä (Webropol-lomake) viimeistään 15.9.2023.

Työpajan ohjelma:

13.00 Tervetuloa – työpaja alkaa!

13:05 Aloituskahvit

13.10 Ennakkokartoituksen tuloksia sekä työpajan kulku / Tommi Kamppinen – projektikoordinaattori JOTAR-hanke

13:30 Asuntosuunnittelun ja remontoinnin helmet sekä haasteet työntekijän näkökulmasta / Anne Katila – Kivipuro ry

14:00 Tauko

14:10 Palvelurakentaminen – ennen, nyt ja tulevaisuudessa / Pauli Kärki – asiantuntija JOTAR-hanke

14:50 Työpajaosuus – Työpajaan osallistuvat tahot miettivät yhdessä, miten hyvinvointi- ja hoivapalvelujen toimijoiden näkemykset voidaan ottaa huomioon konkreettisessa suunnittelutyössä.

15:30 Työpaja päättyy

Joustavan ja terveellisen asumisen rakentajat – JOTAR-hanketta toteutetaan EAKR-rahoitteisen REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin koronapandemian jälkeistä elpymispakettia.​​​​Lämpimästi tervetuloa!