Muuttuva maailma tarvitsee uudenlaisia tekijöitä.

Vahvista asemaasi työmarkkinoilla tarpeisiisi räätälöidyn koulutuksen ja valmennuksen avulla.

Uutta: Työelämän digiosaaminen -verkkovalmennus

Tarvitsetko lisäpotkua urasi käynnistämiseen? Piece of Work: Työelämän digiosaaminen -verkkovalmennus on suunnattu korkeasti koulutetuille, vastavalmistuneille etelä-pohjanmaalaisille nuorille, jotka ovat tällä hetkellä työttömiä tai työttömyysuhan alaisia. Verkossa toteutettavassa valmennuksessa pääset suunnittelemaan itsellesi mielekästä urapolkua, oppimaan lisää digimyynnistä ja -markkinoinnista ja tekemään mielenkiintoista yritysyhteistyötä. Valmennus alkaa ensimmäistä kertaa tammikuussa 2021.

Tutustu Työelämän digitaidot -verkkovalmennukseen >>

Koulutuksella ja valmennuksella kiinni työelämään

Muuttuva työelämä kaipaa jatkuvasti uusia, ajassa kiinni olevia osaajia. Piece of Work –ohjelma auttaa sinua päivittämään osaamisesi räätälöitävillä palvelumuotoilun ja liiketoiminnan, ohjelmistoteknologian ja digiajan teollisuuden teemakokonaisuuksilla. Lisäksi tarjoamme perinteistä työvoimakoulutusta muun muassa henkilöstöhallinnosta ja vientiosaamisesta.

Koulutuksesi kestää noin kuusi kuukautta. Suunnittelet koulutuksen sisällön sinun ja työelämän tarpeiden mukaan yhdessä valmentajasi kanssa. Koulutuksen aikana pääset verkostoitumaan ja tekemään monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa.

Osaamisen täydentämisellä, näkyväksi tekemisellä ja brändäämisellä muutut työnhakijasta osaamisesi tarjoajaksi.

Tervetuloa mukaan laajojen mahdollisuuksien korkeakouluyhteisöön!