SIMHE-ohjaus

Hankkeessa luodaan ohjaus- ja neuvontapalvelu korkeakouluyhteisön verkkosivuille. Ennen uuden verkkosivun luomista SIMHE-ohjauksesta tiedotetaan tällä sivulla.

SIMHEn neuvonta- ja ohjauspalvelu on nyt tarjolla Tampereen korkeakouluyhteisössä. Ohjauspalveluiden sähköpostiosoite on simhe@tuni.fi

Ohjauspalveluihin voi olla yhteydessä kuka vain maahanmuuttajataustainen korkeakouluopinnoista kiinnostunut henkilö. Meiltä voi varata ajan ohjauskeskusteluun tai kysyä korkeakouluopintoihin liittyviä kysymyksiä.

Pilotoinnin avulla saatujen kokemusten pohjalta korkeakouluyhteisöön rakennetaan pysyvä neuvonnan ja ohjauksen palvelumuoto. SIMHE-ohjaaja tulee palvelemaan korkeakouluopinnoista kiinnostuneita maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, sekä muiden organisaatioiden ohjaus- ja neuvotatyötä tekevää henkilökuntaa.

SIMHE-palvelulle on nyt julkaistu myös oma verkkosivusto, josta löytyy ajankohtaista tietoa vaikka korkeakoulussa opiskelusta ja kielen oppimisesta. Sivuilla on myös sanastotietouteen perustuva kielitesti, jonka avulla voi testata suomen kielen taitotasoa.

Huom! Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia kaikki ohjaukset järjestetään tällä hetkellä etänä.