Kevät-kesäkiertue 2019!

gaming
gaming

Kompensaatiopelin prototyyppiversio on nyt pelattavissa! Tule kokeilemaan sitä ja kerro meille miten kehittää peliä eteenpäin!

Haluamme testata peliämme ja saada palautetta kaikenlaisilta toimijoilta. Järjestämme pelityöpajoja keväällä ja kesällä 2019 Suomessa (ja Ranskassa). Kompensaatiopeli on korttipeli jota voi pelata 4-6 pelaajaa (paras), mutta pelityöpajaan voi osallistua jopa 12 osanottajaa. Pelin tavoitteena on oppia ekologisesta kompensaatiosta ja luonnonsuojelusta, sekä herättää keskustelua kompensaation oikeutuksista, toteutuksesta, toimijoiden rooleista ja valtapositioista. Peliä kehitetään edelleen pelikertojen myötä ja tähtäämme siihen että peli valmistuu kolmella kielellä (suomeksi, englanniksi ja ranskaksi) marraskuussa 2019. Valmis peli jaetaan verkossa PDF-versiona ilmaiseksi, mutta sitä myös painetaan myöhemmin päätettävä kappalemäärä.

game

Kutsu meidät organisaatioosi pelaamaan ! Pelikerta kestää opastuksineen noin reilun tunnin, jonka jälkeen pidetään noin tunnin kestävä purkukeskustelu. Tutkimustarkoituksia ja pelin kehittämistä varten pelikerta nauhoitetaan, mahdollisesti myös videokuvataan, mutta pelaajien nimiä ei julkaista tutkimusjulkaisuissa eikä muutenkaan.

Ota yhteyttä nina.nygren (a) tuni.fi!

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *