Pelihahmot

Kompensaatiopeliin kuuluu yhdeksän hahmoa. Hahmot on jaettu luonnonsuojelijoihin ja kehittäjiin. Luonnonsuojeluhahmoilla on hieman erilaisia keinoja käytettävänään, ja kehittäjät pyrkivät rakentamaan erilaisia projekteja luontolaatoille.


Uupunut lintubongari

Uupunut lintubongari

Elämänmittainen työsi luonnonsuojelun hyväksi on ollut hedelmätöntä ja sinusta on tullut katkera ja turhautunut. Jäljellä olevan luonnon varjeleminen rakennushankkeilta on viimeinen ristiretkesi.

Tavoite: Luonnon suojeleminen ihmiseltä
Asenne: Kyyninen ja apea

 


Ökyrikas rahantakojaÖkyrikas rahantakoja

Olet saavuttanut nykyisen asemasi ja omaisuutesi sitkeällä ja likaisella työllä. Nyt voit repiä hyödyt kaikkein tuottoisimmista hankkeista. Osaat pettää ja valehdella. Mitkään hipit ja pienet kukkaset eivät tule estämään sinua – haalimasta aina vain lisää rahaa!

Tavoite: Tuottoisan projekti-imperiumin kasvattaminen
Asenne: Ahne ja voittamaton

 


Innostunut maailmanpelastajaInnostunut maailmanpelastaja

Osaat neuvotella ja haluat etsiä ratkaisuja. Hoidat kompensaatioalueita ja teet luonnonsuojelukokeiluja yhdessä yritysten kanssa. Yhdessä kohti parempaa maailmaa! 

Tavoite: Luontovahinkojen hyvittäminen
Asenne: Energinen ja toiveikas

 


Start-up-pöhisijäStart-up-pöhisijä

Koit ilmestyksen matkustaessasi perheyrityksenne asioilla maailmalla: raha ei ole tärkeintä maailmassa. Rahoitat kestäviä hankkeita ja uskot että kehitys ja luonnonsuojelu sopivat yhteen kompensaation avulla. Ihminen ratkaisee!

Tavoite: Maailman pelastaminen kestävien hankkeiden avulla
Mood: Optimistinen ja motivoitunut

 


ElokapinallinenElokapinallinen

Kapitalismi ja talouskasvu ovat tuhonneet tämän planeetan, kestävä kehitys ja kompensaatio ovat vain saman kuolevan järjestelmän kangastuksia. Tämän on loputtava! Tiedät millä keinoin saat yleisen mielipiteen puolellesi ja ihmiset liikkeelle. 

Tavoite: Luonnon tuhoamisen pysäyttäminen keinolla millä hyvänsä
Asenne: Vihainen ja malttamaton


Kyyninen materialisti

Nuoruutesi tehdastyöläisenä vaihtui tuotteliaisiin kaivosteollisuuden osakkeisiin yllätysperinnön myötä. Johdat materiaalialan imperiumia, jonka kiittämättömät, laiskat perillisesi haluaisivat jo itselleen. Mainitsiko joku luonnon? Ei ole mitään luonnollisempaa kuin kallioperä ja sen kaivannaiset!

Tavoite: Rahoittaa mahdollisimman paljon materiaalihankkeita
Asenne: Katkera ja kaunainen


Liikenteen onnenonkijaLiikenteen onnenonkija

Edellisessä työssäsi liikenneministerinä hajotit valtiomonopolit ja keräät nyt työsi tuloksia  rahoittamalla liikennehankkeita. Ihmiset ja tavarat ovat liikkeellä, mitkään anarkistit tai suojellut lajit eivät estä pääoman liikkumista! 

Tavoite: Rahoittaa mahdollisimman paljon liikennehankkeita
Asenne: Etuoikeutettu ja ankara


Energinen visionääriEnerginen visionääri

Rikastuit myymällä keksimäsi vallankumouksellisen hiilisieppausteknologian patentin fossiiliteollisuudelle. Ihmiskunnan tulisi jättää planeetta Maan ongelmat taakseen ja valjastaa teknologian kaikki mahdollisuudet käyttöönsä! Investoimalla tuottoisiin energiahankkeisiin saat kerätyksi tarpeeksi resursseja toteuttaaksesi yli-inhimilliset unelmasi. 

Tavoite: Rahoittaa mahdollisimman paljon energiahankkeita
Asenne: Suuruudenhullu ja pää pilvissä


KiinteistömiljonääriKiinteistömiljonääri

Olet maan menestynein kiinteistösijoittaja. Osaat hurmata ihmiset, järjestää cocktail-juhlat ja tekaista leveän hymyn. Makea elämä on paljon palkitsevampaa kuin rikkaruohoista ja hyttysistä huolehtiminen!

Tavoite: Rahoittaa mahdollisimman paljon kiinteistöhankkeita
Asenne: juonitteleva ja itsekeskeinen