Webinaaritallenteet oppimisympäristön esittelystä

Webinaaritallenne 1/2

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Webinaarissa esiteltiin hankkeessa valmistuvaa avointa oppimis-ympäristöä digitaitojen itseopiskelua varten. Pureuduimme erityisesti aihepiiriin, ”Miten mahdollistaa kuulijoiden osallistuminen verkossa?” Voit tutustua oppimisympäristöön kirjautumalla vierailijana DigiCampukseen. Voit myös tehdä DigiCampukseen tunnukset ja kirjautua niillä.
Ohje Digicampuksen tunnuksien luomiseen

Video on tekstitetty. Tekstityksen saa näkyviin videoikkunan oikeasta alakulmasta. Kuvakkeesta, jossa on CC-kirjaimet. Webinaarissa esitetyt osallistujien kommentit löytyvät tekstityksistä, mutta ääni on poissa näillä kohdin. Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille!

Webinaaritallenne 2/2

 

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Webinaarissa esiteltiin hankkeessa valmistuvaa avointa oppimis-ympäristöä digitaitojen itseopiskelua varten. Pureuduimme erityisesti aihepiiriin, ”Oman osaamisen markkinointi”. Voit tutustua oppimisympäristöön kirjautumalla vierailijana DigiCampukseen. Voit myös tehdä DigiCampukseen tunnukset ja kirjautua niillä.
Ohje Digicampuksen tunnuksien luomiseen

Video on tekstitetty. Tekstityksen saa näkyviin videoikkunan oikeasta alakulmasta. Kuvakkeesta, jossa on CC-kirjaimet. Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille!