Kokemusasiantuntijoiden ja -toimijoiden valmennus on alkanut!

Kuva: Headway, Unsplash

Lokakuu eteni vauhdikkaasti, kun teimme hankkeessa käytännön järjestelyjä ja valmisteluja syyskauden valmennuskertoja varten. DigiCampukseen perustettu verkko-oppimisympäristö muovautui samalla valmennukseen osallistuvien hyödynnettäväksi.

Ensimmäinen valmennuskerta oli 29.10. ja toinen valmennuskerta oli 10.11. Valmennukset on toteutettu hybridinä. On siis ollut mahdollisuus tulla sekä paikan päälle että osallistua etänä verkon kautta. Valmennuksien välillä olemme tavanneet valmennettavia myös verkkokokouksessa ja varmistaneet, että poissaolleet saavat tietoa valmennuskerroilla läpikäydyistä asioista.

Olemme valmennuksissa harjoitelleet Word-ohjelman käyttöä sekä tutustuneet Flinga-valkotauluun ja kokeilleet erilaisia tapoja hyödyntää sitä. Oma tarina on tuotu digitaaliseen muotoon ja erilaisia näkökulmia omaan tarinaan on pohdittu. Seuraavaksi pyrimme tiivistämään omista tarinoista lyhyen esityksen, jossa hyödynnetään Powerpoint-esitysgrafiikkaohjelmaa.

Meillä on lämminhenkinen valmennusjoukko: paljon erilaisia tarinoita, erilaisia vahvuuksia ja digivalmiuksia. Tämä on sopiva haaste, mutta samalla rikkaus. On hienoa, että jokainen voi omalta osaltaan opastaa toisiaan. On ilo työskennellä kaikkien kanssa!