KODIG-hankeen tuloksien esittelytyöpaja pidettiin 8.6. Rosendahlissa

Vasemmalta: Kati Långsjö, Meria Mäkinen (kokemustoimija), Anne Wicht-Kvarnström (Järjestöpäällikkö Kuuloliitto ry), Riitta Suominen (kokemustoimija), Iina Nieminen

Julkaisimme kaikille avoimen oppimisympäristön Digicampuksessa ja esittelimme oppimisympäristön teemoja toiminnallisen seikkailun avulla Rosendahlissa 8.6. järjestetyssä työpajassa. Mukana Rosendahlissa oli kokemustoimijoita, heidän läheisiään, järjestötoimijoita, sote-alan ammattilaisia ja muutamia koulutusorganisaatioiden edustajia. Tavoitteena päivässä oli verkostoitua ja tutustua yhdessä hankkeen oppimisympäristöön. Osallistujat jaettiin kahdeksaan pienempään ryhmään, ja ryhmät seikkailivat eri puolille Rosendahlia sijoitetuissa toimintapisteissä. Pisteissä annettiin palautetta mainosvideoista, harjoiteltiin AV-kytkentöjä ja Power Pointin muokkausta sekä tallennettiin älypuhelimella otettuja kuvia Flinga-alustalle. Työpaja huipentui hankkeessa tehtyjen kokemustoimijoiden mainosvideoiden katseluun ja mukana olleiden puheenvuoroihin.  

Puitteet työpajalle olivat loistavat, ja oli hienoa nähdä muutaman kuukauden tauon jälkeen hankkeeseen osallistuneita kokemusasiantuntijoita ja -toimijoita. Ilmapiiri oli lämmin, ja työpajan toteuttamisesta saimme positiivista palautetta. Istumisen sijaan kaikki pääsivät liikkumaan ja toimimaan, mikä auttaa oppimista digiasioissakin. Työpajassa myös tutustuttiin uusiin ihmisiin, mikä aina lisää kokemustoimijoiden mahdollisuuksia työllistyä ja hyödyntää hankkeen aikana saatua asiantuntemusta. 

Suuri kiitos kaikille työpajaan osallistuneille!