Elokuun kuulumisia KODIG-hankkeessa

"Syksy on toinen kevät - Silloin jokaisesta lehdestä tulee kukka." Albert Camus
Kuva: Jeremy Thomas, Unsplash

Elokuu on ollut hankkeessa vielä kiireistä aikaa. Pidimme kokemustoimintaverkoston kokemusasiantuntijoille lähityöpajan Tamkilla 15.8 ja Mielen ry:n lähityöpajan kokemusasiantuntijakoulutuksessa oleville 22.8. Esittelimme työpajoissa avointa oppimisympäristöä, ja keskityimme pohtimaan oman asiantuntijuuden markkinointia kokemusasiantuntijan työssä. Lisäksi pidimme myös samansisältöisen Webinaarin kokemustoimintaverkostolle 14.8.

Avoin oppimisympäristö alkaa lopulta olla valmis. Ihan viime metreille saakka olemme tehneet uutta sisältöä ympäristöön. Olemme tuottaneet ympäristöön yhteensä 97 tekstitettyä oppimisvideota tekstiohjeineen ja tehtävineen. Avoimen oppimisympäristön kehittäminen on ollut suuri työ näin lyhyessä hankkeessa, mutta toivomme siitä olevan jatkossa paljon hyötyä kokemusasiantuntijoille ja muille osaamisen päivitystä kaipaaville. Olemme saaneet oppimisympäristöstä hyvää palautetta työpajoissa ja kokemustoimijoiden kohtaamisissa.

Elokuussa pidimme viimeisen ohjausryhmän kokouksen, jossa ideoimme jatkohankkeita sekä oppimisympäristön hyödyntämismahdollisuuksia. Jälkimmäisen webinaarin tallenne on nyt julkaistu, ja se on katsottavissa nettisivuillamme.

Ympyrä sulkeutuu ja on aika päättää hanke. Voimme jälleen nauttia syksyn kukkivista lehdistä ja oppimisympäristössä voi vielä pitkään nauttia hankkeen aikana syntyneistä tuloksista.

Kiitos kaikille mukana matkassamme olleille!