Ajankohtaista syyskuussa

kirje
Kuva: Lucas George Wendt, Unsplash

Näinä päivinä
puut lähettävät
koosteen
lukemattomista lehdistä
väripainoksena
ja avuliaat tuulen pojat
kantavat ilmaiseksi
joka pihaan.
Tarkkaile postiasi!

– Anna-Helena Kärkkäinen –

 

Elo-syyskuun vaihteessa olemme saaneet viimeisetkin vastaukset koulutustarvekyselyyn sekä kyselyyn valmennuksen sisällön, välineistön ja aikataulutuksen järjestämisen osalta. Olemme lähettäneet kaikille valmennuksiin ilmoittautuneille tervetulokirjeen, jossa on kerrottu tarkemmin syksyn valmennusajankohdat sekä ensimmäisen valmennuskerran sisältö.

Valmennuksien karkeat sisällöt on suunniteltu tehtyjen kyselyjen pohjalta ja tarkemmat suunnitelmat syyskuun valmennuskertojen sisällöistä tehdään syyskuun loppuun mennessä. Valmennuskertoja tulee olemaan viisi syksyllä 2022 ja viisi keväällä 2023. Valmennuskerrat ovat kestoltaan 4 h pituisia. Lisätietoja syksyn valmennusajankohdista löytyy täältä. Valmennuksia varten on luotu oppimisympäristö Digicampus-sivustolle.

Ohjausryhmä on järjestäytynyt ja kokoontunut ensimmäisen kerran syyskuun ensimmäisellä viikolla. Olemme saaneet merkittävää tukea ohjausryhmältä työskennelläksemme eteenpäin hankkeessa ja valmistellessamme valmennuksia.

Odotamme innokkaina, että pääsemme tutustumaan valmennettaviin paremmin ensimmäisellä valmennuskerralla lokakuussa! Siihen asti tarkkaillaan postia!