Tapahtumat

Kuvituskuva

Hankkeessa järjestetään tapahtumia ja webinaareja eri kohderyhmille.

Houkuttavaa ja koukuttavaa. Virtuaalinen työpaja 24.11.2022. Sote-alalle suunnattu työpaja yhteistyössä Katse tulevaisuuteen -ESR-hankkeen kanss. Ilmoittaudu työpajaan Metropolian sivuilla.

Miten luon työympäristön, joka houkuttaa ja koukuttaa? Webinaari 20.9.2022. Webinaarissa saat työkaluja pienyrityksen työnantajamielikuvan kirkastamiseen, rekrytointihaasteiden ratkomiseen ja henkilöstön pitovoimasta huolehtimiseen. Keskustelussa painotetaan erityisesti pienyritysten arkeen sopivia keinoja. Tilaisuuden vetää työ- ja organisaatiopsykologi Juho Toivola. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Katse tulevaisuuteen -ESR-hankkeen kanssa.

PYSYNKÖ PINNALLA? Webinaari 24.3.22 klo 16.30-18.00. Illan teemoina olivat työhyvinvointi ja mielenterveys keikkatyöntekijän näkökulmasta. Mukana näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen, joka puhuu mm. itsensä johtamisesta ja karisman kehittämisestä. Webinaari on suunnattu kulttuurialan toimijoille ja se sopii kaikille muillekin itsensä kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille.Tilaisuuden järjestivät Kestävä keikkatyö -hanke yhteistyössä Metropolian terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa ja sen juonsi videotaiteilija ja media-alan yrittäjä Eetu Lipponen.