Tapahtumat

Kuvituskuva

Hankkeessa järjestetään tapahtumia ja webinaareja eri kohderyhmille.

Keikkatyön hyvät, pahat ja rumat SuomiAreenalla 30.6.2023. Ohjelma Tallenne

SuomiAreenan paneeli

Kestäväksi! Inhimillisesti kestävää työtä sote- ja hyvinvointialalle. Seminaari 30.3.2023. Teemoina ovat inhimillisesti kestävä työ, kestävyys esihenkilötyössä, psykologinen turvallisuus sekä katse myönteiseen tulevaisuuteen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Katse tulevaisuuteen -ESR-hankkeen kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen (22.3.2023 mennessä).

Houkuttavaa ja koukuttavaa. Virtuaalinen työpaja 24.11.2022. Sote-alalle suunnattu työpaja yhteistyössä Katse tulevaisuuteen -ESR-hankkeen kanssa.

Miten luon työympäristön, joka houkuttaa ja koukuttaa? Webinaari 20.9.2022. Webinaarissa saat työkaluja pienyrityksen työnantajamielikuvan kirkastamiseen, rekrytointihaasteiden ratkomiseen ja henkilöstön pitovoimasta huolehtimiseen. Keskustelussa painotetaan erityisesti pienyritysten arkeen sopivia keinoja. Tilaisuuden vetää työ- ja organisaatiopsykologi Juho Toivola. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Katse tulevaisuuteen -ESR-hankkeen kanssa.

PYSYNKÖ PINNALLA? Webinaari 24.3.22 klo 16.30-18.00. Illan teemoina olivat työhyvinvointi ja mielenterveys keikkatyöntekijän näkökulmasta. Mukana näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen, joka puhuu mm. itsensä johtamisesta ja karisman kehittämisestä. Webinaari on suunnattu kulttuurialan toimijoille ja se sopii kaikille muillekin itsensä kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille.Tilaisuuden järjestivät Kestävä keikkatyö -hanke yhteistyössä Metropolian terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa ja sen juonsi videotaiteilija ja media-alan yrittäjä Eetu Lipponen.