Satakunnan hankeyhteistyö & Eurooppa-päivä 9.5.2020

Eurooppa-päivän 9.5.2020 tempaukseen liittyvä kilpailu

Eurooppa-päivää edeltävään viikkoon liittyi kilpailu, jossa tuli etsiä kirjaimia hankeyhteistyössä mukana olevien hankkeiden sivuilta ja somekanavilta. Kirjaimista muodoistui lause: LIPPU KORKEALLE 2020! Oikein vastanneiden kesken arvottiin palkintona VIP-herkkukassi. Kassin voitti Satu Laiho Porista. Onnittelut voittajalle!

POIMINTOJA EUROOPPA-PÄIVÄN 9.5.2020 TEMPAUKSESTA

Osana Eurooppa-päivän viikkoa on julkaistu hankkeiden yhteinen video: Kotona, mutta mukana. Video välittää Satakunnan hankeyhteistyöryhmän etäterveiset Euroopan hymnin Oodi ilolle sävelmän kera. Katso ja kuuntele video täältä: Oodi ilolle

Ähtärin Sudet -kokoonpanon Euroviisu-potpuri on julkaistu 8.5. klo 12.00, solistana Leader Karhuseudun toiminnanjohtaja Reijo Siltala. Katso ja kuuntele potpuri täältä.

Eurooppalainen Suomi ry:n julkaisema video:  Juhli Eurooppa-päivää 9.5.!

Tiedotusta Eurooppa-päivästä 9.5.

Tempaus järjestettiin hankeyhteistyönä Facebookissa. Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla -hanke välitti tietoa tempauksesta netin kautta.

Satakunnassa on useita EU-rahoitteisia hankkeita, joihin oli mahdollista tutustua tempauksen yhteydessä. Hankkeissa edistetään satakuntalaisille tärkeitä asioita kuten esim. osallisuus, työllistyminen, hyvinvointi, koulutus sekä kiertotalous. Juuri tempauksen alla avattiin Satakunnan Hankeyhteistyön Facebook-sivut, jotka löydät täältä. Kannattaa seurata sivuja edelleen!

Eurooppa-päivän ohjelmaa mm:
• Kevyttä ja vähän painavampaakin asiaa EU:sta ja hanketoiminnasta oli esillä koko viikon ajan.
• Ähtärin Sudet -kokoonpano esitti videotervehdyksenä Euroviisu-potpurin perjantaina 8.5. klo 12:00. Solistina Leader Karhuseudun toiminnanjohtaja Reijo Siltala, joka tuli vastikään valituksi Janakkalan kunnanjohtajaksi.

Kilpailu:
Eurooppa-päivää edeltävään viikkoon sisältyi kilpailu, jossa tuli etsiä kirjaimia ja koota niistä Eurooppa-päivään liittyvä lause. Viimeinen kirjain julkaistiin 8.5.2020 klo 12.00 – palkintona oli oli mahdollista voittaa VIP-herkkukassi!

Kilpailussa edettiin siten, että Satakunnan hankeyhteistyösivulla ja tempauksessa mukana olevien hankkeiden verkko- tai somesivuilla julkaistiin Eurooppa-päivää edeltävän viikon aikana 4.5.2020 klo 12:00 alkaen kuva, jossa oli kirjain ja EU-lippu. Kirjaimissa oli numerot, joita tarvittiin EU-toimintaan liittyvän lauseen kokoamiseen. Tässä liitteenä olevassa esitteessä on myös vastaavat tiedot viikon ohjelmasta ja lopussa linkit mukana olevien hankkeiden sivuille, joista puuttuvia kirjaimia oli poimittavissa.

Perjantaina 8.5. klo 12:00 hankeyhteistyön Facebook-sivulla sekä hankkeiden sivuilla julkaistiin lauseen viimeinen yksi palanen, jota tarvittiin oikean lauseen ratkaisemiseen. Kirjaimista/merkeistä muodostui lause, jossa on 15 kirjainta/osaa. Kilpailuun osallistujien tuli lähettää lause 9.5.2020 klo 17:00 mennessä

  hankeyhteistyön Messengerissä TAI
  sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.hankeyhteistyo@gmail.com

Lauseen lähettäneet osallistuivat VIP-tuotekassin arvontaan. Tuotekassi arvottiin edellä mainituille kanaville oikein vastanneiden kesken. Voittaja julkaistiin hankeyhteityön Facebookissa ja jokaisen hankkeen somekanavilla tai verkossa 12.5.2020. Palkinto toimitettiin voittajalle kotiin postitse.

VIP-tuotekassin voitti Satu Laiho Porista. Onnittelut voittajalle!

Kilpailulauseeksi muodostui: LIPPU KORKEALLE 2020!

 

Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla -hankkeen kilpailukirjain numeroineen on tässä kuvassa:

Viimeinen puuttuva osa kilpailuun oli tämä (julkaistiin 8.5.2020 klo 12:00):