Seminaarit & webinaarit

Vastuullisuuden polulta menestyksen tielle -webinaari 15.9.2020

Yritysten vastuullisuuden vaatimukset kasvavat koko ajan. Vastuullisuuskysymykset ovat haastavia erityisesti pienille yrityksille, mutta vain vastuullinen toiminta voi olla aikaa myöten tuloksellista.

Webinaarissa oli useita vastuullisuutta käsitteleviä yrityspuheenvuoroja.

Keynote-puheenvuoron tilaisuudessa piti vastuullisuuden ammattilainen, OP:n brändistä ja yritysvastuusta vastaava johtaja Kati Ihamäki, joka on lähes koko uransa vaikuttanut yritysten kestävää kehitystä ja vastuullisuutta edistävissä johtotehtävissä.

Webinaarin esite (pdf).

Webinaarin materiaalit.

Lisätietoja: ulla-maarit.jaakkola@tuni.fi

Kannattavuutta kestävällä kehityksellä -seminaari 22.1.2020

Seminaarin pääteemana oli vastuullisuus yritystoiminnassa. Puheenvuoroissa käsiteltiin mm. kiertotaloutta ja vastuullisuutta vauhdittavia palveluita, rahoitusta ja ympäristölupa-asioita. Tilaisuuden yhteydessä oli ständitori, jolla oli mahdollista tavata mm. ELY-keskuksen, Business Finlandin, Motivan materiaalitori.fi -palvelun ja Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalvelujen asiantuntijoita. Seminaarin järjestivät yhteistyössä Prizztech Oy, Tampereen yliopisto ja Varsinais-Suomen ELY-keskus. Se toteutettiin osana Circwaste ja Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla -hankkeita.

Pääpuheenvuorona the other danish guy: Teot ovat kauneinta puhetta – vastuullista liiketoimintaa on tehtävä myös silloin kun kukaan ei katso.

Seminaarin ohjelmaesite (sis. kaikki puheenvuorot aiheineen)

Seminaarin materiaalit.

Kestävästi tulevaisuuteen -seminaari 27.8.2019

Seminaari järjestettiin Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla osaamisen kehittämisen pilotointi -hankkeen 1. vaiheen päätösseminaarina. Puheenvuoroissa paneuduttiin kestävää kehitystä ja kiertotaloutta koskeviin ajankohtaisiin asioihin niin yritysten kuin yhteiskunnankin kannalta. Seminaarissa esiteltiin myös hankkeen tuloksia, joita ovat hankkeessa tuotettu digitaalinen palvelu kestävän kehityksen hallintaan yrityksissä sekä hankkeessa toteutettua koulutuspilottia koskevat sovellukset.

Kestävästi tulevaisuuteen -seminaarin esite
Tiivistetty ohjelmakooste: seminaarin puheenvuorot (esitysten pitäjät ja esitysten aiheet)

Seminaarin materiaalit

Innovaatioita ja uutta kasvua kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä -teemaseminaari 28.11.2017

Seminaari järjestettiin kahden hankkeen yhteistilaisuutena. Aamupäivän osuus seminaarista oli Prizztech Oy:n hallinnoiman Kiertotalous ja teolliset symbioosit (EAKR) -hankkeen päätösseminaari. Teemana oli kiertotalous. Iltapäivän osuus seminaarista oli Tampereen yliopiston, Prizztech Oy:n ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan yhteisen Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla – osaamisen kehittämisen pilotointi (ESR) -hankkeen aloitusseminaari, jossa teemana oli kestävä kehitys.

Teemaseminaarin ohjelmaesite ja materiaalit