Viimeinen Vanuva-ryhmä käynnistyi

Tatuoitu äiti pitää keltaiseen villapaitaan puettua vauvaa sylissä

Vanuva-hankkeen aikana järjestettiin viisi erillistä vanhempien ryhmää. Viimeinen niistä käynnistyi huhtikuussa 2023.

Vanuva-hanke alkoi elokuussa 2021 ja se päättyy elokuussa 2023. Kuluneen kahden vuoden aikana hanke on kehittänyt ja järjestänyt nuorille vanhemmille suunnattuja ryhmiä vanhemmuuden tukemiseen liittyen. Ryhmien teemoina on ollut muun muassa riittävän hyvä vanhemmuus, oma jaksaminen ja oman vanhemmuuden tarina.

Erillisiä ryhmiä järjestettiin viisi kertaa ja näistä ryhmistä viimeinen alkoi 20.4. Ryhmien loppumisen jälkeen hanke tuottaa ammattilaisille suunnatun ilmaisen ja vapaasti saatavilla olevan toimintamallin ja työkirjan, jonka avulla vastaavia ryhmiä on mahdollista toteuttaa myös muissa organisaatioissa. Työkirja tullaan jullkaisemaan Vanuvan loppuseminaarissa Tampereen ammattikorkeakoulussa 24.8.23 klo 13-15. Seminaarista tullaan ilmoittamaan vielä erikseen Vanuvan verkkosivuilla sekä Instagram-tilillä @_vanuva_. Julkaisemisen jälkeen työkirja on saatavissa sähköisessä muodossa mm. Vanuva-hankkeen verkkosivuilta.

Kiitämme tässä vaiheessa lämpimästi kaikkia ryhmiin osallistuneita vanhempia sekä ammattilaisia, jotka olivat yhdessä kanssamme kehittämässä Vanuva-ryhmien toimintaa ja suosittelemassa ryhmiä osallistujille! Hankkeen tuloksista ja vaikuttavuudesta tullaan raportoimaan vielä erikseen syksyn 2023 aikana.

 

Kuva: Anna Shvets/Pexels

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *