Tuottajien hankekirjoitusleiri 12.-13.1.2023 Murikanrannassa

Tuottajapankin hankekirjoitusleirillä 12.-13.1.2023 saat tietoa luovan alan ajankohtaisista hauista sekä hankevalmistelun parhaista käytännöistä, mutta ennen kaikkea pääset ohjatusti rakentamaan ideastasi valmista hankesuunnitelmaa.

Leirillä keskitytään erityisesti Luovan Euroopan hakuun, sekä uuden rakennerahasto-ohjelman aukeaviin ESR ja EAKR-hakemuksiin. Sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla vielä varmuutta siitä, mikä on ideasi paras rahoitusinstrumentti. Riittää kun sinulla on idea, jonka tarpeellisuuteen vahvasti luotat ja jonka äärellä olet halukas työskentelemään pari päivää tsemppaavassa ilmapiirissä kollegoiden ollessa mukana sparraamassa – hyvinvointia unohtamatta!

Leirillä fasilitaattorina Päivi Puutio TAMKin ulkoisen rahoituksen yksiköstä, Susanna Ihanus ja Minna Holopainen Tuottajapankki-hankkeesta ja vierailevina puhujina Luova Eurooppa-yhteyspisteen ohjelma-asiantuntija Riikka Koivula (Opetushallitus) sekä rahoitusasiantuntija Minna Taipale (Hämeen ELY-keskus), joka kertoo ESR+ -hausta luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen teemassa.

 

Leiripaikkana toimii Murikanranta (Kuterintie 226, 34260 TERÄLAHTI), torstaina 12.1. klo 9-17 ja perjantaina 13.1. klo 9-15. Kellonajat ovat alustavat, mahdollisista muutoksista aikatauluun ilmoitetaan. Leirille on mahdollisuus osallistua myös vain päiväohjelmaan. Hanke tarjoaa asiantuntijapalvelut, lounaan ja kahvit, mahdollinen majoittuminen omakustanteisesti.

Ensimmäinen viime kesäkuussa järjestetty tuottajien hankekirjoitusleiri koettiin hyväksi konseptiksi, jossa ideat jalostuivat ja vahvistuivat.  Leirillä sai myös keskittyä kerrankin isomman oman kehittämisidean pariin – verkostoitumista unohtamatta!

Ilmoittautuminen leirille 9.12.2022 mennessä. Ilmoittautumislomakkeen tammikuun hankekirjoitusleirille ja majoitushinnat löydät tästä linkistä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Susanna Ihanus
susanna.ihanus@tuni.fi
p. 050 530 2905
projects.tuni.fi/tuottajapankki