Kiitos kyselyyn vastanneille, palaute oli kannustavaa!

Kuva: Jonne Renvall

Tuottajapankki-hankkeen ensimmäiseen verkostolle suunnattuun kyselyyn vastasi 45 Pirkanmaan alueella toimivaa tuottajaa tai tuottajanomaisissa tehtävissä toimivaa.

Vastaajien määrä oli odotusten mukainen ja kuvastaa hyvin alueella toimivien tuottajien profiilia. Vastaajista 41% toimii jonkinlaisella tuottaja-nimikkeellä, mutta valtaosan työnimikkeenä on joku aivan muu. Vastaajista 16 toimii Pirkanmaalla kunnissa, 12 yksityisellä sektorilla ja 13 yhdistyksissä/järjestöissä. Lisäksi lukuisat vastaajat määrittelivät työllistyvänsä useissa eri rooleissa, joten freelancerit, osuuskunnissa ja yrittäjinä toimivat näkyvät vastaajissa oma ryhmänään vahvasti kunta- ja yksityisen sektorin työllistämisen lisäksi.

Lyhyenä koontina voidaan sanoa, että suurimmalle osalle vastaajista toteutusmuodoksi hankkeen toiminnalle sopisi parhaiten lyhyet workshopit (34 vastaajaa), luennot etätoteutuksena (28) ja vierailut ja benchmarking alueen toimijoiden kesken (27). Myös mentoroinnin pienryhmätyöskentely (23) ja henkilökohtainen mentorointi (21) kiinnostivat lähes puolta vastaajista ja jopa 32 oli valmis osallistumaan maksuttomaan mentorointiin.

Koulutustarpeista ja toiveista tehdään vielä tarkempaa koontia, joka täydennetään uutiseen lähiaikoina.

Lämmin kiitos kaikille vastaajille!