Maaliskuun ohjelmassa
- 8.3. Mika Kyläsen (TAMK) johdolla päästään tutustumaan muun muassa siihen, miten esittävän taiteen (jalostus)arvoa voidaan kasvattaa ja vastata globaaliin kilpailuun ihmisten huomiosta ja ajasta erottumalla, asiakasajattelulla ja lisäarvon tunnistamisella.
- 16.3. Ilmari Huttu-Hiltunen (TAMK) ja Jussi Kamunen (Granlund Oy) käsittelevät digitaalisia protokollia kuvan, äänen ja ohjaustiedon välittämiseen.
- 20.3. Mika Kylänen ja Venla Kinnunen (TAMK) johdattelevat osallistujat ketterän kehityksen ja kokeilukulttuurin äärelle, ja antavat suuntaviivoja aidon kokeilun suunnitteluun.
- 27.3. vietetään hankesuunnittelun teemapäivää Venla Kinnusen (TAMK) johdolla, ja tutustutaan rahoitusinstrumentteihin, hankevalmistelun ja hankehakemuksen kirjoittamisen saloihin.
- 30.3. vuorossa on asiaa virtuaaliympäristöjen kaupallistamisesta ja case-esimerkkinä on XR Stage Project. Vierailijana on Hannu Järvensivu (Kansallisooppera), ja hänen johdollaan pohditaan mallinnettavia kohteita, niiden kaupallista käyttöä ja edellytyksiä onnistuneelle go-to-market-suunnitelmalle.
Lisätiedot ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät Pilotoitavan koulutuksen sivulta klikkaamalla tästä.
SMART ART -hankkeessa pilotoitava koulutus on osallistujille ilmainen ja suunnattu esittävien taiteiden piirissä toimivien pirkanmaalaisten yritysten, osuuskuntien ja yhdistysten henkilöstölle, alalla toimiville itsensä työllistäille, sekä esittäviin taiteisiin tulevaisuudessa yhä vahvemmin kytkeytyvien yritysten henkilöstölle muilta aloilta. Koulutus soveltuu eri tehtävissä työskenteleville.
Koulutuksen järjestää Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) yhteistyössä Tampereen yliopiston (TAU) kanssa osana SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanketta. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta. Hanke on yksi REACT-EU -hankkeista, joita rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.