Pilotoitava koulutus

SMART ART - Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanke kutsuu kääntämään digitalisaation peikosta työkaveriksi, soveltamaan kokeilevaa ja ketterää työotetta, valjastamaan monialaisuuden voimavaraksi ja tekemään kulttuurista saavutettavampaa.

Joulukuussa 2022 käynnistynyt pilotoitava koulutus on päättymässä

 

Syksyllä 2023 järjestetään vielä alla olevat koulutuskerrat

 

27.9.2023 klo 10-15 Lähiverkon luomat mahdollisuudet mediatuotannoissa NDI:n avulla

  • paikka: TAMK Mediapolis
  • kouluttaja: Ilmari Huttu-Hiltunen (TAMK)
  • Käytännön työskentelyä workshopissa.
  • Workshop toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 4. Workshopiin voidaan ottaa enintään 10 osallistujaa.
  • Ilmoittautuminen pertaihin 22.9. klo 15 mennessä. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.

 

29.9.2023 klo 9-12 Saavutettavuus esittävissä taiteissa: digitaalinen tulevaisuus

  • paikka, toteutus hybridinä: Tampereen yliopisto (TAU) Pinni B tai etänä Zoomissa (tarkemmat tilatiedot tai Zoom-linkki ilmoitetaan osallistujille erikseen)
  • kouluttaja: Tero Avellan (TAU)
  • Aiheena saavutettavuus esittävien taiteiden näkökulmasta, jossa pureudutaan erityisesti digitaaliseen tulevaisuuteen ja mitä nyt voidaan tehdä saavutettavuuden edistämiseksi.
  • Koulutuskerta toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 4. Koulutuskerralle voidaan ottaa enintään 20 osallistujaa.
  • Ilmoittautuminen perjantaihin 22.9. klo 15 mennessä. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä

 

SMART ART -hankkeessa pilotoitava koulutus on osallistujille ilmainen ja suunnattu esittävien taiteiden piirissä toimivien pirkanmaalaisten yritysten, osuuskuntien ja yhdistysten henkilöstölle, alalla toimiville itsensä työllistäille, sekä esittäviin taiteisiin tulevaisuudessa yhä vahvemmin kytkeytyvien yritysten henkilöstölle muilta aloilta. Koulutus soveltuu eri tehtävissä työskenteleville.

Koulutuksen järjestää Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) yhteistyössä Tampereen yliopiston (TAU) kanssa osana SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanketta. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta. Hanke on yksi REACT-EU -hankkeista, joita rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Koulutus jakautuu pääteemoihin, joiden alla on sekä osallistujille yhteisiä että omien osaamistarpeiden mukaan valittavia aiheita. Osallistujat saavat ajankohtaista tietoa, työkaluja ja ideoita hyödyntää digitaalisia ratkaisuja esimerkiksi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä, uusien kohderyhmien ja yleisöjen tavoittamisessa, tai tuotantojen kiinnostavuuden kehittämiseksi yleisön näkökulmasta.

Kouluttajina toimii hankkeen aihealueiden asiantuntijoita Tampereen ammattikorkeakoulusta ja Tampereen yliopistosta, sekä vierailevia esittävien taiteiden alueella työskenteleviä asiantuntijoita ja ammattilaisia.