Pilotoitava koulutus

SMART ART - Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanke kutsuu kääntämään digitalisaation peikosta työkaveriksi, soveltamaan kokeilevaa ja ketterää työotetta, valjastamaan monialaisuuden voimavaraksi ja tekemään kulttuurista saavutettavampaa.

Joulukuussa 2022 käynnistynyt pilotoitava koulutus on päättymässä – Yksi koulutuskerta vielä jäljellä

 

Perjantai 27.10.2023 klo 15.30–16.30 Tarinaa, draamaa, bisnestä: tarinallistajan matkapäiväkirja

  • kouluttaja: Anne Kalliomäki (Tarinakone Oy)

  • paikka: Paidia – Tieteen areena, Kansikatu 3, 33100 Tampere


Suomen ensimmäinen tarinallistaja, tarinalähtöisen palvelumuotoilun menetelmän kehittäjä, yrittäjä ja tietokirjailija Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy:sta avaa omaa matkaansa tv- ja elokuva-alan ammattilaisesta tarinallistajaksi.

Mitä Anne on oppinut oman osaamisen soveltamisesta ja yhteistyöstä erilaisten yritysten kanssa? Koulutuskerran loppupuoliskolla annetaan aikaa kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle esittävän taiteen osaamisen monimuotoisesta hyödyntämisestä ja tulevaisuuden uusista mahdollisuuksista.

 

Koulutus sisältää pienimuotoisen ennakkovalmistautumisen, josta annetaan erilliset ohjeistukset ilmoittautuneille lähetettävässä vahvistusviestissä.


Ilmoittautumisaikaa jatkettu 25.10.2023 klo 16 saakka. Ilmoittautuminen klikkaamalla lomakkeelle tästä.

  • Ilmoittautumisajan umpeuduttua lähetämme vahvistusviestin ohjeineen sähköpostitse vielä saman vuorokauden aikana. Mikäli et ole saanut viestiä, tarkistathan ensin, että viesti ei ole ohjautunut roskaposteihin. Jos viestiä ei löydy, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen maaret.salminen@tuni.fi.
  • Kolutuskerralle voidaan ottaa enintään 45 osallistujaa.

 

SMART ART -hankkeessa pilotoitava koulutus on osallistujille ilmainen ja suunnattu esittävien taiteiden piirissä toimivien pirkanmaalaisten yritysten, osuuskuntien ja yhdistysten henkilöstölle, alalla toimiville itsensä työllistäille, sekä esittäviin taiteisiin tulevaisuudessa yhä vahvemmin kytkeytyvien yritysten henkilöstölle muilta aloilta. Koulutus soveltuu eri tehtävissä työskenteleville.

Koulutuksen järjestää Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) yhteistyössä Tampereen yliopiston (TAU) kanssa osana SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanketta. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta. Hanke on yksi REACT-EU -hankkeista, joita rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeessa pilotoitava koulutus tähtää muun muassa siihen, että osallistujat saavat ajankohtaista tietoa, työkaluja ja ideoita hyödyntää digitaalisia ratkaisuja esimerkiksi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä, uusien kohderyhmien ja yleisöjen tavoittamisessa, tai tuotantojen kiinnostavuuden kehittämiseksi yleisön näkökulmasta.

Kouluttajina toimii hankkeen aihealueiden asiantuntijoita Tampereen ammattikorkeakoulusta ja Tampereen yliopistosta, sekä vierailevia esittävien taiteiden alueella työskenteleviä asiantuntijoita ja ammattilaisia.