Tutustu TJANSSI-hankkeessa julkaistuihin PowerBI-raportteihin

Kuvakaappaus TJANSSI-hankkeessa tuotetun matkailun tiedolla johtamisen ja ennakoinnin PowerBI-raportista.

TJANSSI-hankkeen keskeisenä tavoitteena olleet PowerBI-raportit ovat valmistuneet. PowerBI-raportteja tehtiin TJANSSI-hankkeen teemojen mukaisesti kaksi kappaletta, toinen matkailusta ja toinen valmistavasta teollisuudesta. Tästä artikkelista löydät lisätietoja ja linkit molempiin raportteihin. Käy tutustustumassa!

Käy tutustumassa TJANSSI-hankkeessa julkaistuihin PowerBI-raportteihin, jotka on suunniteltu tiedolla johtamisen ja ennakoinnin työkaluiksi. Raportteja on julkaistu kaksi, joista toinen keskittyy hankkeen teemojen mukaisesti matkailun tiedolla johtamiseen ja ennakointiin ja toinen valmistavan teollisuuden tiedolla johtamiseen ja ennakointiin.

Kuvakaappaus TJANSSI-hankkeessa tuotetun valmistavan teollisuuden tiedolla johtamisen ja ennakoinnin PowerBI-raportista.

Hankkeen aikana on useaan kertaan hämmästelty kuinka paljon tietoa on jo nykyisellään saatavilla ja kuinka kokenut konkarikin voi löytää uusia tietokantoja ja muita tiedonlähteitä viikosta toiseen. Hankaluutena tietysti on se miten tieto tuodaan useasta eri lähteestä yhteen paikkaan analysoitavaksi.

Raportit ovat lyhyessä ajassa saaneet paljon kiitosta selkeydestään ja lähestymistavastaan, näistä on hyvä jatkaa kehittämistä. Molemmat raportit toimitti Ubigu, jota TJANSSI-hanke kiittää loistavasti toimineesta yhteistyöstä.

Tästä löydät linkit raportteihin tutustumista varten:

Valmistavan teollisuuden tiedolla johtaminen ja ennakointi

Matkailun tiedolla johtaminen ja ennakointi