Verkostotapaamisen teemana hankeviestintä

Kuvassa näkyy kannettavan tietokoneen näppäimistöä naputtelevat sormet.Torstaina 9.3. järjestämme Helsingissä tapaamisen hankkeille, jotka saavat rahoitusta Taito-ohjelmasta. Tällä hetkellä hankkeita toimii kaikkiaan kahdeksan.

Ensimmäisenä tavoitteena on tutustua toisiimme ja rakentaa hankeverkostoa. Kukin saa esitellä hankettaan vaikuttamisviestinnän näkökulmasta: Kehen hankkeeni haluaa vaikuttaa? Millaisen viestinnän avulla tämä tapahtuu?

Hanke on eräänlainen kampanja: sillä pyritään muuttamaan mielipiteitä tai toimintatapoja, sillä halutaan vaikuttaa ihmisiin ja organisaatioihin ja sillä myös on alku ja loppu. Yhteiskunnallisen ja vaikuttavan viestinnän ammattilainen Heidi Korva auttaa meitä pohtimaan, millaisia kampanjaviestinnän elementtejä kannattaa napata hankkeen viestintään.

Taito-hankkeita varmasti koskettaa yhteinen haastava sisältömme: aikuisten puutteelliset perustaidot. Miten aiheeseen löytää myönteisiä, kiinnostavia ja kannustavia näkökulmia? Verkostomme kannattaa myös miettiä, kuinka saamme tukea ja apua toisistamme, kun haluamme vaikuttaa. Onko verkostolla voimaa viestinnässä?

  • Taito-hankkeiden verkostotapaaminen to 9.3. Metropol Hietaniemessä (Hietaniemenkatu 14, Helsinki, Töölö-kabinetti): lounas klo 11 – 12, työskentelyosuus klo 12 – 15.30
  • Tilaisuutta emännöivät/isännöivät Taikoja-hankkeen Marion Fields, Eeva Jeronen, Kai Martiskainen, Mika Sihvonen ja Jaanamari Torniainen.