TAIKOJA-koordinaatiotiimi toivottaa hyvää juhannusta!

TAIKOJA II – koordinaatiohankkeen väki valmistautuu hiljalleen kesän viettoon. TAITO-hankeverkostossa ja koordinaatiohankkeessa ehti kuitenkin tapahtua yhtä ja toista kesäkuun alkupuolella. Helsingin Kulttuuritalolla järjestetyillä Kirjastopäivillä (https://suomenkirjastoseura.fi/tapahtumat/kirjastopaivat/) oli mukana useita verkoston hankkeita yhdessä TAIKOJA-tiimin kanssa. TAIKOJAn Virpi osallistui samoihin aikoihin Jyväskylän LUMA-päiville (https://www.luma.fi/paivat-2019/) , jonka kohderyhmänä ovat erityisesti matematiikkaa, luonnontieteitä, tietotekniikkaa ja teknologiaa opettavat ja opettajaksi opiskelevat.

Kesäkuu on perinteisesti merkinnyt monille hankkeille myös ohjausryhmien kokoontumisaikaa. Taikojalaiset olivat kesäkuussa mukana InPromptu-, Digitaito- sekä Tahti-hankkeiden ohjausryhmissä, samoin TAIKOJA II:n oma ohjausryhmäkokous pidettiin 17.6. Ohjausryhmät toimivat parhaimmillaan mainiona tiedonvälitys- ja keskustelukanavana eri partnereiden, sidosryhmien ja hankeverkoston välillä. Koordinaatiohankkeelle verkoston hankkeiden ohjausryhmäjäsenyys onkin erityisen tervetullutta.  

TAIKOJA ei kuitenkaan erkane kesälaitumille aivan kokonaan. Muun muassa Perustaitotesti (http://perustaitotesti.fi) on syksyllä päivittymässä 2.0 versioon ja kesäkuun aikana tehdään askelmerkkejä syksyn kehitystyötä ajatellen. Myös syksyn tapahtumat ja verkostotapaamiset ovat ennen lomia tekeillä. 

TAIKOJA-tiimi toivottaa kaikille hyvää juhannusta ja rattoisaa kesäaikaa!