TAIKOJA ITK:ssa

Taito-ohjelman neljä hanketta – Osallisena verkossa, Puhti, Työelämän ICT-taidot kaupan alalla ja TAIKOJA suorittivat markkinointihenkisen täsmäiskun Hämeenlinnan Aulangolla järjestettyyn ITK-konferenssiin (Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa) 13.-15.4.2016. Ensimmäinen päivä kului tutkijatapaamisen merkeissä (ks. Maaritin edellinen postaus) ja kaksi seuraavaa konferenssipäivää sujuivat moninaisten verkostoitumisaktiviteettien merkeissä.

Itk-ständi

Hankeverkosto loihti esittelyosaston Hotelli Aulangon 2. kerrokseen ja ständi osoittautui sijainniltaan erinomaiseksi. Konferenssiväkeä tavattiin runsaasti ja hankkeet saivat näkyvyyttä. Yhtenä vetonaulana esittelyosastossamme oli Turun RUSEn laatima ICT-taitoja kartoittava selainpohjainen testi, jota konferenssikävijät kokeilivat innokkaasti. Pidimme samalla pienimuotoista kirjanpitoa kaikista eri organisaatioista, joiden edustajat vierailivat osastollamme.

Työelämän ICT

Puhti

Osallisena

Hankeverkostomme edustajat tapasivat toisiaan jo esittelyosastollamme, mutta torstaina hankkeet saivat lisää selkoa toistensa toiminnasta ITK:n chat & photo -sessiossa ja verkostotapaamisessa, jossa mukana oli edustajia kaikista neljästä hankkeesta, uusina tuttavuuksina Puhti-hankkeen edustajat Anu ja Anna-Mari, jotka saapuivat paikalle Salon seudun ammattiopistosta.

Osa verkostoa

Kuten tunnettua verkostoitumista tapahtui erityisesti myös konferenssin foorumi- ja posteriesityksissä, käytävillä, lounastapaamisissa sekä monilla konferenssiin liittyvillä yhteisöllisen median kanavilla. Vanhoja ja uusia tuttavuuksia tuli kontaktoitua. Itse keskustelin useaan otteeseen mm. erilaisista koulutusmalleista ja vaikuttavuuden arviointikeinoista.

Tästä on mukava jatkaa kevättä eteenpäin, kiitokset kaikille mukana olleille!