Joulutuumailua vuodelle 2018 Hämeenlinnassa

Vuoden viimeinen suunnittelukokous toimeenpantiin 20.12 Hämeenlinnassa; kivenheiton päässä itse linnarakennuksesta, joten vankoilla kehyksillä suunniteltiin! Läsnä olivat (flunssan takia) lähes äänetön Mika, Eeva, Maarit, Marita, Minttu, Marjo,Hely, Elise ja allekirjoittanut Ira. Etänä juttujamme kuunteli Jaanamari, joka myös aktiivisesti osallistui keskusteluihin.

Jaanamari osallistui kokoukseen etänä. Ei vaan saatu häntä nauttimaan virvokkeita?!

Muutamia tulevan vuoden asioita keskusteltiin tarkemmin – ensimmäisenä on vuorossa 24.1.18 hakuinfo, josta lisätietoa sivuillamme ja postitusosoitteisiin heti sen saapuessa – voi kuulema viipyä melko viime tippaan.

Tuotteistamiskoulutusta on myös luvassa jo tammikuussa 18.1. Vetäjänä toimii Marja Toivonen ja jatkoa seuraa heti helmikuussa.

Maaliskuussa Elise Nyyssönen on luvannut vetää digikoulutusta ja selvitellä eri toimintoja useamman kerran – mahdollisia kysymyksiä ja ongelmia voi esittää jo etukäteen. Tämä digimaailma kun jatkuvasti elää, päivityksiä pitää koko ajan tehdä; auts, minulle oli jo Collaborate uutta ja outoa etten kaikkiin hienouksiin ehtinyt perehtymään – hyvä kun edes pysyi mukana ja kuva toimi! Jos jollakulla on samantapaisia ongelmia- pysykää kuulolla!

Taikojien loppujulkaisusta oli myös puhetta – sähköisenä tottakai! Ja jos lukijoita haluamme, on saatava aikaiseksi mahdollisimman visuaalinen teos, josta löytyy paljon videolinkkejä, Power Pointteja, Prizzeja  ja valokuvia – ideat tervetulleita kuten myös itse materiaali eri hankkeilta! Työryhmä joka sitten materiaalin kokoaa ja lajittelee, sekä tarvittaessa muita tekijöitä hopuuttaa, koostuu Mikasta, Elisestä ja Marjosta.

tehokasta kokoustamista ennen ruokailua, vas. Hely,Marjo,Maritta, Maarit, Elise ja Minttu

Kesän huipputapaaminen sovittiin myös, jopa alustava päivämäärä lyötiin lukkoon: 5.6.2018 – sopivasti koulujen päätyttyä, mutta vielä ennen lomien alkamista jaksetaan kokoontua Helsinkiin esittelemään Taikojien siipien alle kuuluvia hankkeita ja niiden tuotoksia. Ja jotta yleisö saisi mahdollisimman monipuolisen ja innostavan kuvan toiminnastamme, päätettiin satsata myös viihtyvyyteen ja vetonaulaksi luvassa …- eipäs vielä paljastetakaan, mutta laittakaa siis tuo päivämäärä muistiin – Helsingin kohdalle!

Aamuisten rehkimisten jälkeen pidimme ruokatauon – äskeisestä kuvasta puuttuneet Mika Ja Eeva liukastelevat puiston käytävillä.

Iltapäivällä vielä tarkistimme Taikojien toimintasuunnitelmaa ja Mikan esittelyn perusteella ollaan kuitenkin pysytty hankesuunnitelmassa, joten tästä on hyvä jatkaa pienen joululoman jälkeen!  Viestintää ja tiedotusta voitaneen vielä tehostaa – olkoon tämä bloggaus yksi keino parannukseen?

Talvinen linna. Pian joulu.
Lopuksi vielä muistutus siitä, että ellei kuusta ole vielä sisään kannettu, alkaa olla sen aika! Omasta, ihan itse ”tapetusta” kuusesta huomasin vasta sisälle kannettuani että se on rungoltaan vallan vino! No, tämä kuusen valitseminen ja sahaaminen on minulle niin uutta ettei ihan heti voi onnistua! Tuolta se nyt kurkkii verannalta ikkunan läpi ja kun ulkona pimenee ei mitään huomaa! HYVÄÄ JOULUA!