Digikuukausi alkoi blogissa ja webinaarilla, jonka löydät jo tallenteena täältä

Digikuukausi on nyt alkanut. Elisen blogissa ilmestyi ensimmäinen, kokoava, teksti ja päivittäin tästä eteenpäin nähdään eri näkökulmia digitaaliseen hanketyöhön. Webinaariin aamusella löysi tiensä toistakymmentä aktiivista digitaalisesta hanketyöstä kiinnostunutta tekijää.

Aiheina käsiteltiin digikuukauden rakennetta, syntyhistoriaa, TAIKOJA-hankkeen perustietoja ja esiteltiin muutkin Taito-ohjelman hankkeet, InnoDuelin kautta saadut ideat toimintaan ja useita vaihtoehtoisia välineitä yhteistyöskentelyyn verkossa ja seminaareissa. Ohjelmista tietoiskumaisesti käsiteltiin MindMeister, RealTimeBoard, Flinga, Mentimeter, Sli.do ja Padlet. Varavaihtoehtoa ei ehditty käsittelemään, mutta *vink* kokeilkaapa joskus Tricider-ohjelmaa.

Pääset katsomaan digikuukauden webinaarinauhoitteen painamalla tästä.

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Digikuukauden tarkoituksena on luoda uusia ideoita toimijoille, ja uskoisin, että ensimmäisen webinaarin aikana oivalluksia syntyi eri suunnissa. Voit tutustua myös pelkkiin webinaarikalvoihin.

Tervetuloa mukaan seuraaviin webinaareihin ke 7.3., to 15.3. ja ke 21.3.2018. Voit myös osallistua workshoppeihin iltapäivisin. Ensimmäinen workshop on jo tänään kello 14-15.30. Voit pistäytyä tai tulla koko ajaksi!