Digikuukauden toinen webinaari käsitteli - yllätys, yllätys - webinaareja!

Digikuukauden toiseen webinaariin kerääntyi taas toistakymmentä iloista webinaariosallistujaa. Jokaista webinaariin saapuvaa henkilöä tervehdittiin henkilökohtaisesti, se onnistuu sopivan kokoisessa joukossa. Webinaarissa esiteltiin pikaisemmin digikuukautta kuin edellisessä webinaarissa ja keskityttiin erityisesti ohjelmien esittelyyn (eroihin) ja käytettävyyteen. Yleisöltä tuli myös kullanarvoista hiljaista tietoa eri ohjelmista, joten yhteisöllinen oppiminen toimi webinaarissa oikein mainiosti. Lopuksi vielä käytiin läpi se, mitä työvaiheita ja töitä webinaarin tekemiseen vaaditaan.

Webinaarin nauhoite on taas saatavilla. Voit kuunnella ja katsella webinaarin alta.

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

 

Yleisön pyynnöstä myös webinaarin diat ovat katsottavissa. Nauhoitteen keskustelun saat näkyviin avattuasi linkin ja painaessasi nauhoitteen oikeasta alareunasta liilan värisellä pohjalla olevia nuolia. Voit siten seurata webinaaria sekä keskustelua.

Ensi viikon webinaarin aiheina ovat tiedon ja projektin hallinta. Tänään iltapäivällä klo 14-15.30  pääset vielä tutustumaan Collaborateen. Voisi ajatella, että tarjolla on ilmainen Collaborate-koulutus! Iltapäivien toiminnallisista sessioista ei tehdä nauhoitteita.