Joko olet löytänyt podcastiemme pariin?

SUSTAFIT Fiber Futures -podacastit.

Julkaisemme SUSTAFIT-hankkeen Fiber Futures -podcast-sarjan Open Spotifyssa. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman näkemyksiä kestävistä kuitukankaista englanninkielisissä podcasteissa. Jaksot löytyvät Open Spotifysta, ensimmäinen on jo julkaistu. Mukavia kuunteluhetkiä!

Jakso 1: Sustainable nonwovens from Finland: Is the revolution of fibers here? (32 min)

Ensimmäisessä jaksossa kerrotaan, mitä kuitukankaat oikeastaan ovat ja miksi ne ovat niin upeita materiaaleja? Millaista kehitystä kuitukankaiden ja kuituinnovaatioiden parissa tapahtuu Suomessa? Mitkä ovat kuitukankaiden ympäristöhaasteet ja miten tutkimus auttaa alaa? Tämä jakso helpottaa sinua ymmärtämään niitä ympäristöhaasteita, joiden kanssa tutkijat kamppailevat, ja sitä, millaisia polkuja tutkimuksen avulla luodaan kestävän muutoksen aikaansaamiseksi.

SUSTAFIT-hankkeen projektipäällikkö Virpi Rämö ja hänen vieraansa, Teknologian tutkimuskeskus VTT:n johtava tutkija, tohtori Pirjo Heikkilä ja Aalto-yliopiston tekstiilikemian apulaisprofessori, tohtori Ali Tehrani syventyvät kuitukangasalan tulevaisuuden skenaarioihin.

Lisää on luvassa pikapuoliin!