Julkaisut

Hankkeen tuloksista kirjoitetaan ammatillisia ja tieteellisiä artikkeleita. Artikkelit ovat saatavilla julkaisijan julkaisupolitiikan mukaisesti. Artikkeleita voi tiedustella kirjoittajilta.

Nenonen, N., Rantala, M., Mattila, S. & Tappura, S. 2025. Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa. Tampereen yliopisto.

Nenonen, N., Rantala, M. & Mattila, S. 2025. Työturvallisuuskulttuuri kohtalaisen hyvällä tasolla elintarviketeollisuuden yrityksissä. Kehittyvä Elintarvike 1/2025.

  • Juttu on luettavissa printti- ja digilehdessä sekä Kehittyvä Elintarvike -lehden verkkosivuilla

Nenonen, N. 2024. Elintarviketeollisuuden työpaikkatapaturmat. Työturvallisuuskeskus.

Nenonen, N. & Rantala, M. 2024. Safety culture maturity in four Finnish food industry companies. In publication process.

Tappura, S. & Nenonen, N., 2023, Accidents at Work in the Finnish Food Industry between 2016–2020 – Analysis of Finnish national accident statistics database. In: Arezes, P. M. et al (toim.), Occupational and Environmental Safety and Health IV, pp. 67-75. Studies in Systems, Decision and Control, Vol 449. Cham: Springer.