Nenonen, N., Rantala, M., Mattila, S. & Tappura, S. 2025. Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa. Tampereen yliopisto.
- Hankkeen loppuraportti on julkaistu ja sen voi ladata tästä: Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa
Nenonen, N., Rantala, M. & Mattila, S. 2025. Työturvallisuuskulttuuri kohtalaisen hyvällä tasolla elintarviketeollisuuden yrityksissä. Kehittyvä Elintarvike 1/2025.
- Juttu on luettavissa printti- ja digilehdessä sekä Kehittyvä Elintarvike -lehden verkkosivuilla
Nenonen, N. 2024. Elintarviketeollisuuden työpaikkatapaturmat. Työturvallisuuskeskus.
- Julkaisu on ladattavissa Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilta
Nenonen, N. & Rantala, M. 2024. Safety culture maturity in four Finnish food industry companies. In publication process.
- Konferenssiesitys Safety culture maturity in four Finnish food industry companies SHO 2024 -konferenssissa.
Tappura, S. & Nenonen, N., 2023, Accidents at Work in the Finnish Food Industry between 2016–2020 – Analysis of Finnish national accident statistics database. In: Arezes, P. M. et al (toim.), Occupational and Environmental Safety and Health IV, pp. 67-75. Studies in Systems, Decision and Control, Vol 449. Cham: Springer.
- Konferenssiesitys Accidents at Work in the Finnish Food Industry between 2016-2020SHO 2022 -konferenssissa 8.9.2022.