Hankkeen työpajat ja valmennukset käynnistyivät loppuvuodesta 2021
Hankkeeseen sisältyi mm. seuraavia kokonaisuuksia:
- Kaikkien osallistujayritysten kanssa järjestettiin aloitustyöpajat, joissa kartoitettiin yhdessä henkilöstön kanssa hyvin toimivia asioita työyhteisössä sekä kehittämistarpeita.
- Osallistujayritysten tunnistettujen tarpeiden pohjalta järjestettiin yrityskohtaisia työpajoja, joissa kehitettiin hankkeen 4T-mallin mukaisesti Tavoitteellisuutta, Tuloksellisuutta, Tunnettuutta ja Toimintakykyä. Näitä ns. sisältötyöpajoja järjesttiin hankkeessa yli 30 kpl.
- Johtamisaiheinen valmennuskokonaisuus (kolme päivää) toteutettiin alkuvuodesta 2022. Nämä osallistujayrityksille yhteiset valmennuspäivät järjestettiin yhteistyössä Smart Work -hankkeen kanssa.
- LEAN-aiheinen valmennuskokonaisuus (kaksi päivää) toteutettiin syksyllä 2022. Myös nämä osallistujayrityksille yhteiset valmennuspäivät järjestettiin yhteistyössä Smart Work -hankkeen kanssa.
- Työntekijöiden ja yrittäjien henkilökohtaisen hyvinvoinnin tukemiseen järjestettiin kokonaisvaltaisen hyvinvnoinnin valmennusohjelma, joka käynnistyi alkukesästä 2022. Valmennukseen osallistui 1-2 henkeä kiinnostuneista yrityksistä.
- Hanke järjesti kaksi avointa seminaaripäivää tammi- ja huhtikuussa 2023, joissa aiheina olivat tulevaisuuden ravintolaliiketoiminta sekä planetaarinen ruokavalio ravintolatoiminnassa:
-
-
”Tulevaisuus luodaan yhdessä” – Restosmash Rethink Gastro -tapahtuma 20.4.2023
-
Tulevaisuuden ruoka -tapahtuma 31.1.2023
-