Työhyvinvointia ja tuottavuutta ravitsemisalalle

Rethink Gastro -hankkeessa tuemme ravitsemisalan uutta kasvua kehittämistoimenpitein, jotka parantavat alan yritysten työhyvinvointia, tuottavuutta ja liiketoimintaa.

Rethink Gastro

Hanke kehittää osallistuvien organisaatioiden työhyvinvointia tuottavuutta edistävällä tavalla. Tavoitteena on parantaa osallistuvien yritysten toimintatapoja, prosesseja, vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä innovaatiokyvykkyyksiä ja luovuutta.

Ajankohtaisia vinkkejä rekrytointiin: linkki pdf-tiedostoon, ’Rekrytoinnin kehittäminen, infograafi’

Tulossa: Tulevaisuuden ruoka -tapahtuma 31.1.2023 klo 13.30–17.00 

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Ajankohtaista