Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden Ruoka -tapahtumaan. Tilaisuus on Rethink Gastron ja kahden muun TAMKin hankkeen yhteistilaisuus, jossa keskitytään erityisesti planetaariseen ruokavalioon ja sen mahdollisuuksiin ravintolaliiketoiminnassa.
Aika: tiistai 31.1.2023 klo 13.30–17.00
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Catering Studio Living Lab, Kuntokatu 3, Tampere.
Saapumisohjeet TAMK Catering Studio Living Labiin (linkki pdf-tiedostoon)
Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua pian! Ilmoittautumislinkki
Ohjelma:
13.30 Kahvitarjoilu
12.00 Tervetuloa! Puheenvuoroja, maistiaisia ja kokemusten vaihtoa
16.15 Mahdollisuus verkostoitumiseen
17.00 Tilaisuus päättyy
Katso tapahtuman huikea mainosvideo YouTubesta!